Bilo da su u pitanju all red izdanja ili pak ona koja podrazumevaju samo jedan crveni komad, crvene aksesaore ili pak samo par crvenih detalja, svaki put kada Kate Middleton povuče ovaj stilski potez oduševi modne kritičare širom sveta.

Crvena boja fenomealno stoji lepoj brineti i ona zaista ume da izvuče maksimum iz nje.

Jedan od najboljih primera za to jeste njeno izdanje iz 2017., koje je jedno od neprevaziđenih zahvaljujući isključivo aksesaorima u crvenoj boji. Da je bilo koja druga boja bila u pitanju, bukvalno bilo koja druga (crna, plava, zelena, žuta - a sve su mogle da se inkorporiraju uz ovu belu haljinu) opšti utisak uopšte ne bi bio efektan u ovoj meri.

Isto važi i za njeno pojavljivanje u Gucci kostimu od tvida koji je na sebi posedovao tek par detalja crvenog tona.

Tu je i uvek sigurna kombinacija crne i crvene, kao što je slučaj u jahačkom izdanju, koji je izgledao maksimalno upečatljivo zahvaljujući samo jednom komadu i to potpuno klasičnom sakou, ali u tamno crvenoj boji, te sa zlatnom dugmadi.

Niz se nastavlja sa fenomenalnim all red outfitima, kojih je Kate prošetala popriličan broj, ali ova dva svakako su ona od najlepših.

Učite od lepe vojvotkinje i kada niste sigurni na koji način biste podigli izgled, imajte na umu crvenu boju.

Neće pogrešiti.

Uostalom, uverite se u nastavku koji donosimo na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/