Koliko god Irina razoružavala svojom pojavom, kada je u pitanju njen stajling uglavnom ostanemo bez teksta jer nas je još jednom ostavila bez teksta pojavivši se u izdanju koje je ovaj put diskutabilno, ali uglavnom su to outfiti koji su kada je street style u pitanju na primer, takvi da mi u njima ne bismo kročili u spoljini svet.

Kada su u pitanju svečane prilike, poput događaja na crvenom tepihu, kao što je bio slučaj pre par dana tokom dodele Golden Globes nagrada, gde se lepa manekenka pojavila kao pratnja svog supruga - glumca i režisera Bradley Coopera, Irina bez sumnje uvek zablista.

(Životna priča Irine Shayk: Kako je siromašna Ruskinja postala jedna od najzaposlenijih manakenki današnjice) 

Međutim, mora se imati na umu da je u pitanju žena koja bi izgledala dobro i da obuče džak.

Irinina Golden Globes haljina isticala se raskošnim vezom i apliacijama u vidu srebrnih i zlatnih detalja. U pitanju je duga uzana haljina na bretele sa dubokim izrezom na levoj nozi i prilično dubokim dekolteom.

Dakle, sve u svemu jedan vrlo seksepilan komad odeće sa Versace potpisom, koji je Irini stajao naravno kao saliven.

Ipak, to nikako ne znači da nas je Irina oborila svojim stajlingom, pre svega svojom pojavom, svojim izgledom, ali stilom i samim stajlingom ipak ne.

Slična situacija dogodila se i juče kada je Irina Shayk bila pratnja svom suprugu na dodeli nagrada National Board of Review Awards u Njujorku.

Kako je izgledala Irina sinoć pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Lepotica se i ovaj put pojavila u Versace izdanju od glave do pete.

Stajlingom je dominirala crvena boja kao i vodeći komad kombinacje - matil haljina iznad kolena sa dubokim dekolteom.

Outfit je zaokružen, a u isto vreme i dodatno istaknut: komplementarno beretkom istog crvenog tona i dezena, dok je nadograđen kožnim crnim aksesoarima u vidu tri četvrt čizmica sa kopčama i ručnom tašnicom.

Predubok dekolte i generalna razgolićenost u sklopu ovog stajlinga podarila su mu efekat jeftinoće, a taj utisak dodatno su pojačali naglašeni kožni aksesoari.

To je pak svakako jedan ugao iz koga se mogu posmatrati stvari.

Iz drugog ugla, ovaj stajling je svojevrsni omaž popularnom 90's stilu, vrlo je efektan i Irni stoji apsolutno odlično.

Ipak, krajnji zaključak je da je u pitanju diskutabilna kombinacija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/