Kate Moss večna nam je modna inspiracija i nepogrešiva ikona koja vrlo dobro zna kako da iskombinuje odevne komade, make up i frizuru, tako da istovremeno izgledaju i luksuzno i nonšalantno.

Izuzetak nije bio ni nedavni event Prince's Trust Global Gala u Njujorku na kom se pojavila u jednostavnoj crnoj vintage midi haljini i sandalama, s minimalnim make upom i s morskim talasima koji su ovog puta imali rock vibe. 

Naime, njeni zlatni pramenovi koji izgledaju kao da su posvetleli na suncu, još više su došli do izražaja zahvaljujući stilizovanju Bob Recine-a: kosa je razdeljena na sredini, te oblikovana u nepravilne i razbarušene talase, a utisku kao da je upravo došla s plaže pridoneo je i wet look

Za potpuni utisak letnog looka zaslužan je i make up koji potpisuje Charlotte Tilbury: besprekoran ten koji izgleda blago preplanulo i nežne ružičaste usne izgledaju glamurozno, ali nenametljivo – savršen look koji bismo volele da kopiramo svaki dan!

Profimedia Pogledajte kako je izgledala na najnovijem događaju u Njujorku.

Kate se ovom prilikom našla u društvu zvezda Maya Jama, Sabrina Dhowre, Kate Moss, Charlotte Tilbury, Lily James, pa čak i Phoebe Dynevor - jednom od omiljenih likova iz serije Bridgerton. Takođe, na dobrotvornom događaju koji je još davne 1976. osmislio princ Charles, a koji pomaže mladim ljudima u nepovoljnom položaju da se zaposle i obrazuju, bile su i sestre Hadid, Leonardo di Carprio, i mnogi drugi.

Maya Jama, Sabrina Dhowre, Kate Moss, Charlotte Tilbury, Lily James and Phoebe Dynevor
Profimedia