Kate Moss je bila prava promena u svetu modelinga, i nova muza koju je modni svet tražio. Njen izgled, poznata fotografkinja Corinne Day je opisala kao chic i grunge, a jednaki epiteti krasili su i modni stil Kate, kojim se istakla kao nova It devojka na zvezdanoj stazi.

Svojim prepoznatljivim izgledom kojim na najbolji način spaja dizajnerske i high street, romantične i ženstvene odevne kombinacije, kao i one za glamurozne evente ili večernje izlaske, istovremeno su jednostavne i promišljene do poslednjeg detalja, uvek s dozom neoprerećene elegancije koju Kate tako dobro nosi.

(Drugačija i toliko kul: Kate Moss ima poseban airport stil koji se bazira na rok nonšalanciji)

Da je naša večna street style inspiracija, Kate Moss potvrdila je sa tri odlične kombinacije u kojima se u javnosti pojavila poslednjih dana, a koje su se u trenu istaknule kao jedina outfit inspiracija za početak prolećne sezone. 

U prepoznatljivom dnevnom izgledu obojenom crnom bojom preko kojeg je prebacila ležernu parku maslinaste boje i kojem je dodala dašak rock'n'rolla crnom košuljom koju krasi zvezdani detalj u senf žutoj boji Kate je nedavno viđena na ulicama Londona.

Dok je za modni event izabrala slični izgled kojem je dodatnu dozu elegancije dodala šik kaputićem i tako pokazala kako transformisati prolećne favorite. 

Poslednji izgled koji ćemo na početku prolećne sezone pozajmiti iz ormara Kate Moss je večernja kombinacija koja spaja klasičnu eleganciju bele svilene košulje i crnih pantalona sa kul crnim prslukom od kože i nekoliko upečatljivih komada nakita.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/