Ova talentovana devojka vanredno divnog glasa i možda još lepše muzike koju izvodi, prilično netpične za komercijalnu eru u kojoj živimo, zapravo nije rođena Parižanka, ali uspela je  da doaka Parižankama po pitanju stila.

Lepa Melissa Bon odrasla je u Ženevi sa ocem švajcarsko-nemačkog porekla i majkom Etiopljankom.

(Četiri strankinje koje su postale najpoznatije Francuskinje)

U Pariz je došla pre sedam godina zbog muzike, tačnije tokom školovanja i vrlo brzo shvatila da želi da otkrije nove modne horizonte, koji značajno odskaču od estetike u Švajcarskoj, za koju smatra da je u potpunosti klasična.

(Ugledna Parižanka otkriva kako Francuskinje ostaju lepe i mladolike u pedesetim godinama)

"Nisam se osećala dovoljno slobodnom za eksperimentisanje, s obzirom da sam se oduvek držala pravila 'manje je više', koje me je sputavalo. Međutim sa dolaskom u Pariz sve se promenilo. Počela sam da ludujem za modom! Ponašala sam se kao da sam upravo otkrila šoping!"

Naposletku, ova talentovana pevačica ipak je uspela da pronađe pravu meru i to vrlo jedinstvenu, takvu da želimo instant da je kopiramo i da nam već sada sa svojih 25 otkriva vredne stilske lekcije.

Pronađite svoj butik

Sada kada znam šta mi pristaje najbolje, kupujem samo te određene artikle koje ću zaista nositi, a ne eostaviti ih da vise u oramnu i promatrati godinama. Ukoliko idem negde da kupujem, znam tačno gde da gledam. Moje omiljene radnje su vintage shopovi u kojima se mogu pronaći prava mala blaga.

Držite se jednog jedinstvenog komada

S obzirom da kupujem mnogo vintage modela, volela bih da pronađem taj jedan koji želim i koji ću onda moći da nosim još dugi niz godina. Trenutno sam u potrazi za dugim vunenim kaputom u crnoj boji. Jednom kada ga kupim neću (a niti inače imam) potrebu da kupujem još jedan isti ili sličan model, jer već imam jedan koji je savršen.

Jednostavni modeli obuće

Posedujem mnogo čizama na štiklu, uglavnom su u pitanju high-street brendovi. Mislim da nemam ni jedne ravne cipele. Takođe, posedujem otprilike sve boje obuće: crnu, belu, burgundi, bež, kamel, uklopive u svaki outfit. Ukoliko se opredelim ipak za ravnu obuću to su onda Gucci epadrile ili baletanke italijanskih brendova, koje mahom kradem od majke.

Dovoljan je jedan statemant komad

S obzirom da je moj stajling prilično klasičan, kao i sami komadi u mom garederoberu, ukoliko želim nešto efektniji izgled - a to je uglavnom kada nastupam, onda izaberem jedan upečatljiv komad. To bi na primer bila lanena vintage bluza burgundi boje sa kratkim rukavima i super širokim ramenima, komad iz 80-ih koji apsolutno obožavam.

Sopstvena uniforma

Pre sam isključivo pratila trendove, umesto da zaista obraćam pažnju na ono u čemu se osećam udobno i šta zapravo najviše pristaje mojoj građi. Sada kada sam pronašla kombinaciju komada koji mi najviše odgovaraju, ni jednom još nisam napustila kuću osećajući se nesigurno. Crna rolka, crne panatlone, plavi jeans, bela košulja, čizme, mokasine i baletanke - to je moj ultimativni kombo.

Kroj po vašim merama

Preferiram da nosim pantalone sa izuzetno dubokim strukom, jer imam dosta uzan struk, a šire kukove. Takođe volim posebno one krojeve koji dosežu do članka na nozi, tako da se vidi kako i sam članak, tako i cipela. Ukoliko ne mogu da pronađem model koji mi odgovara, pronađem onda tkaninu koju želim i sa tačnom idejom izgleda modela odem do krojača.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/