Kate Moss na Ibici je okupila sve ljude koje voli i napravila pravi porodičan odmor iz snova. Prošlog vikenda pridružila joj se i ćerka Lila Grace koja je krenula njenim stopama, te zajedno sa njom nedavno učestvovala u kampanji za Fendi Haute Couture kolekciju jesen/zima 2021. 

Gotovo tradicionalno, Kate nosi lepršavu maksi haljinu, ravne crne kožne sandale i boho ogrlice, a Lila jednostavan beli top, voluminoznu suknju, sportske patike i Prada Cleo tašnu koja je trenutno jedan od vodećih trendova. Nasmejane i raspoložene, majka i ćerka su se držale za ruke, ne skrivajući radost zbog ponovnog susreta.

Iako Kate na ovo mesto dolazi svake godine, ne ustručava se da iznova otkriva nova mesta, pa je tako ovaj put posedila Cala Jondal i Amante beach klub koji je zbog spektakularnog pogleda na okean jedan od njenih omiljenih restorana. Tu je ručala i sa Jordanom Barrettom koji je jedan od modela u njenoj agenciji. 

Njen odmor na plaži usledio je nakon što je predstavljena kao novo lice kolekcije Skims od Kim Kardashian West. Rijaliti zvezda rekla je da ju je očarao njen „smisao za humor, bezbrižan smeh i zarazni duh“.

U galeriji pogledajte fotografije Kate i Lili sa Ibice.

Profimedia Porodičan odmor