Glavna zvezda spektakularne kampanje modne kuće Dolce & Gabbana je niko drugi do lepa Deva Cassel, ćerka nekada omiljenog para mnogih - Vincenta Cassela i Monice Belluci.

Lepa 16-godišnjakinja je muza italijanskog modnog dvojca i zaštitno lice njihovog brenda, a po kadrovima za Dolce Lily kampanju jasno vidimo njen ozbiljan napredak i razvoj u modnoj industriji.

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monica, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Tu je još jedna spona između slavne majke i sve uspešnije ćerke - obe su manekensku karijeru počele u kampanjama kultnog italijanskog brenda "Dolce & Gabbana". Monica je imala 16 godina kada je počela da se bavi modelingom, a njena ćerka je pre nekoliko godina debitovala u svetu manekenstva.

Modni počeci Deve Cassel veoma su uspešni. Podsećanja radi, najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolche&Gabbana". Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina.

Deva Cassel krupnim koracima gazi kada je reč o manekenstvu.
Profimedia 

Deva Cassel pleni lepotom gde god se pojavi, a pažnju je ukrala i na Nedelji mode u Parizu gde je bila jedna od najbolje obučenih zvanica Dior revije.

Dok je Deva prošlog leta u Italiji snimala kampanju za "D&G", sa njom su bili i njeni roditelji, Monica i  Vincent Cassel kao i mlađa sestra Leonie (12).

Deva Cassel se retko odvaja od sestre Leonie.
Profimedia 

Tom prilikom su bivši supružnici pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda 2013. godine koji je usledio posle 14 godina braka.

Vincent Cassel je sada u braku sa modelom Tinom Kunakey sa kojom se nedavno pojavio na 75. Kanskom filmskom festivalu, zbog čega su mnogi imali razloga da je upoređuju sa Monicom Bellucci.

Tina Kunakey i Vincent Cassel su nedavno privukli ogromnu pažnju u Kanu.
Profimedia 

Inače, sestre Deva i Leonie često provode vreme sa slavnim ocem i njegovom novom partnerkom sa kojom ima ćerkicu Amazonie. Kasel inače već godinama živi u Brazilu, a Instagram mu je preplavljen fotografijama, 31 godinu mlađe žene, Tine Kunakey i njihove naslednice.

Ipak, pored što mnogi vide velike sličnosti sa majkom, mnogi na njenom licu vide i gene slavnog oca. Bilo kako bilo, Devu krasi vanvremenska lepota, a uspeh u svetu modelinga joj je zagarantovan, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku: