Snimanje se odigralo u italijanskom gradiću Belađo, smeštenom nadomak jezera Komo.

Gradić je poznat po svom romanesknom izgledu, prelepim vilama starim nekoliko vekova, te bašti iz 18-veka koja se nadvija nad jezerom, a u kojoj je i snimam deo seta.

Sudeći po paparaci fotografijama, čini se da Monica i Vincent nisu bili na snimanju samo kao roditelji, maloletne manekenke, već da su i učestvovali u kampanji - što ni malo ne čudi, s obzirom da su Dolce & Gabbana poznati po isticanu tradicionalnih italijanskih vrednosti prilikom prezentovanja svog brenda, a jedna od svakako najvećih vrednosti po kojoj je ova nacija pozata, jeste važnost porodice.

Javnost nije ni malo iznenađena što je Deva preuzela majčinu ulogu u D&G kampanjama, ali jeste što se maloletna manekenka za jedan deo kampanje poprilično obnažila.

Kompletan set fotografija sa snimanja pogledajte u našoj galeriji.

15-godišnja Deva Cassel pojavljuje se kao vodeći model u novoj kampanji čuvenog italijanskog brenda Dolce & Gabbana. Deva izgleda zanosno, kako na samom setu snimanja, na kome su viđeni i njeni otac i majka, Vincent i Monica, tako i van snimanja, s obzirom da su je paparaci pratili u stopu.