Ovan

Budite strpljivi u komunikaciji sa kolegama, da ne biste imali velike probleme. Završite obaveze koje ste odavno započeli, ništa ne odlažite za kasnije. Ako ste u vezi, ove nedelje ćete uživati sa partnerom. Slobodni, bićete romantični. Preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Bik

Pod velikim ste pritiskom zbog finansija i stanja na poslu. Imate potrebu da napravite promene. Moguć je susret sa osobom koja bi mogla da vam se dopadne. Ako ste u vezi, potrudite se da se popričate sa partnerom o svemu što vas muči. Moguć je kraći put.

Blizanci

Odlično se osećate. Konačno ste na pravom putu da ostvarite sve svoje planove. Potrudite se da date sve od sebe da budete organizovani jer ćete imati mnogo posla. Bićete pohvaljeni od strane nadređenih. Niste sigurni u sebe i zato ne želite da uđete u vezu. Ako ste u vezi, ne ulazite u rasprave sa partnerom, iako mislite da ste u pravu. Napravite kompromis.

Rak

Moguć je napredak na poslu. Novi početak sa novim saradnicima je izvestan, ako ste već imali plan za to. Potrudite se da budete pozitivni, a ova nedelja će biti odlična što se tiče finansija. Što se ljubavi tiče, sve ide kako treba. Romantični ste. Ako ste slobodni, vreme je da stupite u kontakt sa osobom koja Vam se dopada.

Lav

Budite vredni ove nedelje, iako vam nije baš do posla. Vreme je da se motivišete i da date svoj maksimum. Dobri aspekti ne treba da se propuštaju. Što se ljubavi tiče, ne morate svim problemima da opterećujete partnera. Slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva.

Devica

Mogući su manji problemi na radnom mestu. Pozavršavajte sve obaveze, ne očekujte da će to da uradi neko za vas. Može da vam se dopadne osoba sa kojom se znate preko prijatelja, pa možete da se zbližite s njom. Zauzeti, uživate u ljubavi sa partnerom. Povedite više računa o sebi, jačajte imunitet.

Vaga

Ne stižete da se posvetite partneru. Zbog svakodnevnih obaveza nemate previše vremena za ljubav. Moguće su rasprave. Posvetite se situaciji na poslu, ne odugovlačite sa rešavanjem problema. Neki prijatelji mogu da vam pomognu, samo je bitno da znate kome da se obratite za savet.

Škorpija

Nema većih promena ove nedelje. Ipak, bićete zadovoljni situacijom na radnom mestu. Neka osoba koju znate duže vreme može da vam ponudi poslovnu saradnju. Očekujte dobru nedelju za nova ljubavna poznanstva. Ako ste zauzeti, potrudite se da se fokusirate na dogovor sa partnerom. Podržite jedno drugo. Povedite računa o ishrani da ne biste imali probleme sa zdravljem.

Strelac

Pod velikim ste pritiskom. Mogući su nesporazumi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Dosta toga vas sada opterećuje, pa ako ste slobodni niste za vezu. Stres na poslu je očekivan. Organizujte se bolje i ne odlažite svoje obaveze. Neka osoba koja nije iz vašeg mesta može da vam da dobar savet ili ponudi saradnju. Ipak, ne pozajmljujte drugima novac.

Jarac

Dosta se brinete zbog svog posla. Mogući su iznenadni troškovi. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati potrebu da sa partnerom iskreno razgovarate. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla. Organizujte se bolje da ne biste imali probleme sa završavanjem obaveza.

Vodolija

Osećate se odlično. Ove nedelje će vam sve ići od ruke. Potrudite se da napravite dogovor sa kolegama da biste imali više uspeha. U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Sjajna je komunikacija sa partnerom. Ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u neku vezu.

Ribe

Moguća su odlaganja nekih dogovora. Veoma ste zatvoreni i previše toga vas opterećuje što se tiče posla, pa nemate vreme za privatni život. Zauzeti, mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme. Neka muška osoba može da bude od pomoći na poslu.

Izvor: Mondo/Astrolog Jovana Vilimonović