U trenutku kada se Tina Kunakey pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Vincentom Casselom,sva pažnja bila je uprta u njih. 

Lepa manekenka blistala je u nestvarnoj Valentino zelenoj haljini sa dugim šlepom, bez bretela, a look je upotpunila belim rukavicama i jednostavnim minđušama. Kao i obično, Tina je imala veoma prirodnu šminku što je bilo sasvim dovljno da u prvi plan istakne njenu vanserijsku lepotu.

Tina Kunakey i Vincent Cassel ukrali su svu pažnju na kanskom fesitvalu.
Profimedia 

Takođe, ovog puta je kosu uplela u tanke pletenice, a potom u visoku punđu što je bacilo dodatni fokus na njeno lepo lice.

Sa druge strane, Vincent je parirao svojoj supruzi dobro skrojenim Dior odelom, a par koji je prisustvovao premijeri filma "Crimes Of Future" delovao je skladno i elegantno.

Inače, oni su se upoznali kada je manekenka imala samo 19 godina, a iskrice su planule gotovo istog trena. Vensan, koji je izašao iz braka sa Monicom Bellucci malo pre toga, zaljubio se u tamnoputu lepoticu, a samo dve godine kasnije stupili su u brak.

Vincent Cassel i Tina Kunakey venčali su se 2019. godine.
Profimedia 

2019. godine dobili su i ćerkicu Amazonie, a svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, i veoma retko o tome govore u intervjuima.

Vincent i Tina su izmeđuostalog i pravi IT par Instagrama, a njihovi obožavaoci oduševljeni su njihovim skladnim odnosom i evidentnim emocijama koje "pršte" iz svake zajedničke objave.

Vincent Cassel i Tina Kunakey vole se kao prvog dana.
Profimedia 

Manekenki je slavni suprug velika podrška, a manekenka je već sada prepoznato lice u sferi modelinga. Takođe, zahvaljujući sjajnim modnim odabirima veoma se često nalazi i na listama najbolje obučenih žena. Svojim stilom redovno inspiriše, i neretko dobija najviše ocene modnih kritičara, a još neka njena izdanja pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Tina Kunakey redovno oduševljava modne kritičare svojim odevnim izborima.