Srpska dizajnerka i Elle Style Awards dobitnica Roksanda Ilinčić jedna je od najuticajnijih na svetu već 20 godina. Podsetimo se, 2002. godine je završila master na prestižnom Sent Martinsu, a 2005. godine predstavila svoju prvu kolekciju na Nedelji mode u Londonu, nakon čega nastavlja da osvaja modne vrhove.

„Svi materijali su custom-made u našoj kući, svaki detalj, u svakoj boji, svaki vez i najmanja sitnica jeste deo promišljanja i rada mog neverovatnog tima. Jedan od najvažnijih kriterijuma jeste to i koliko je prijatan materijal kada se nosi.‟ otkrila je Roksanda Luni Lu u intervjuu za Elle 2016. godine.

Njene kreacije nosile su Lady Gaga, Kate Middleton, Penelope Cruz, Meghan Markle, Michelle Obama, Cate Blanchett... a sada se ovoj listi pridružila i Beyonce.

Beyonce je trenutno na turneji pod nazivom "Renaissance", a njeno poslednje pojavljivanje u Londonu u spektakularnoj haljini Roksande Ilinčić, ostavilo je sve(t) bez daha. U pitanju je custom kreacija, dizajnirana specijalno za slavnu pevačicu, ali inspirisana Roksandinim lookom iz kolekcije jesen/zima 2023. 

Kreacija u kraljevskoplavoj boji izdvaja se i po voluminoznom, raskošnom dizajnu koji je okupirao binu, sa materijalima koji se prepliću. Outfit je upotpunila i masivna ogrlica, a ceo nastup je bio izuzetno emotivan i posvećen legendi muzike Tini Turner.

 Roksanda je tako stala rame uz rame sa brendovima kao što su Alexander McQueen, Balmain, Mugler, Loewe, David Koma... čije je Beyonce kreacije takođe nosila na pomenutoj turneji.