Mugler Caseya Cadwalladera postaje sve seksipilniji. Za proleće/leto 2022, kreativni direktor je napravio video kampanju jasno inspirisan ženskim oblinama, ali i brojnim zvezdama sa A-liste.

10-minutni modni film okuplja imena poput Chloë Sevigny, Belle Hadid, Dominique Jackson, Adut Akech, Lourdes Leon, Eartheater, Amber Valette, Shalom Harlow, ali i Nataše Vojnović - srpske manekenke koja je nekoliko puta krasila ELLE naslovnicu.

Nataša Vojnović je zaštitno lice Mugler kampanje
Software:Adobe Photoshop CS5.1 Macintosh Created: 2015:04:22 11:47:49

''Zvezda svetskih pista, atipična manekenka koja caruje naslovnim stranama modnih magazina, ljubimica Karla Lagerfelda, devojka koja podjednako dobro zna da se zabavi i u Brčkom i u Njujorku, imala je dvanaest godina kada je počeo rat u Bosni, kada je postala izbeglica. Sa šesnaest je pobedila na Elite Model Looku i kao najsrećnije stvorenje ušla u veliki svet modelinga. Publika u Hajatu pamti taj njen pobednički skok sa licem koje je isijavalo iskonsku radost i na kojem je vispreni posmatrač mogao jasno da pročita: Osvojiću svet'' pisao je Aleksandar Đuričić u intervjuu sa Natašom za Elle 2017. godine.

Nataša Vojnović je zaštitno lice Mugler kampanje
foto: Gautier Pellegrin, stajling: Nenad Janjatović Software:Adobe Photoshop CS5.1 Macintosh Created: 2014:10:14 18:23:47

''Ne znam da li sam se probudila kao model, ali sam sigurno već bila glumica. Šta ti drugo preostaje nego da se pretvaraš, kad si rođen mršav, i to u Brčkom, gde svi zbog toga upiru prstom u tebe i viču: Vidi nje, bolan! Ni dečku koji mi se sviđao nisam mogla da priđem jer sam mu bila 'ortak'. Za kike me drugovi nisu vukli jer smo u svemu bili ravnopravni. Eto odakle je došla ta pegava divljakuša koja je stalno morala da objašnjava da nije muško'', ispričala je za Elle.

Decenijama kasnije Nataša je u modelingu i dalje na vrhu, a to dokazuje i novom Mugler kampanjom u kojoj je jedno od glavnih lica. U videu pogledajte više.

Što se tiče nove Mugler kolekcije, Cadvallader udvostručuje ono što najbolje radi: oštar korset, uske krojeve i bodije koji naglašavaju formu na zapanjujuće načine. On takođe uvodi novu IT stavku: izuzetno velike naušnice. Sandale do kolena, te sjajne štikle sa lucidnim potpeticama daju kolekciji dodatnu seksualnu privlačnost.

Film se završava odavanjem počasti pokojnom Thierryju Mugleru, koji je umro u januaru. Balerina Maria Kochetkova i Vogue zvezda Barbie Swaee obučene su u arhivske Muglerove kreacije, izvodeći performans koji ''utelovljuje magnetnu dualnost Muglerovog nasleđa''.