Ovih dana, kada Hedi Slimane u svojim rukama čvrsto drži Celine svet za koji stvara novi identitet, sigurni smo da iz kolekcije u kolekciju možemo da očekujemo samo pomeranje granica mode. Tome smo svedočili i na poslednje održanoj Celine reviji u Parizu, u nedavno restauriranom “Salons D’apparat” Hôtel de la Marine, istorijskoj zgradi iz 18. veka. 

Kroz pozlaćene sale, manekenke su ušetale u kadar filma, koji je, kao i uvek, režirao sam Slimane. Njihova lica su uokvirena tamnim naočarima za sunce, strukovi zategnuti pričvršćenim kaiševima kroz jeans, dok smelo koračaju u dugim kožnim pantalonama, blejzerima i glitter haljinama.

Reviju su nosili top modeli poput Kaie Gerber, ćerke Cindy Crawford, a tu je bila i Ivana Trivić, srpska manekenka iz Novog Sada koja je krasile ELLE naslovnicu i bila dobitnica ELLE STYLE AWARD priznanja za najbolju manekenku 2020. godine. Tada nam je otkrila i šta smatra receptom za uspeh: 

''Mislim da je ključ uspeha trud i rad, da je u ovom poslu vrlo bitno strpljenje, i tu je naravno upornost. Kad god mi je rečeno da nešto ne mogu da postignem, želela sam sebi da dokažem da je to moguće ukoliko radim na sebi i ukoliko nešto stvarno želim''.

Ovom prilikom za Celine je nosila crnu haljinu koja se presijava, te casual-glam kombinaciju jeansa, rolke i blejzera od šljokica. Ovo nije prvi put da radi za poznati brend - prošle godine bila je jedno od lica njihove modne kampanje za kolekciju proleće/leto 2022.

Ivana danas živi i radi u Parizu, a nakon revija i kampanja za Jean Paul Gaultier, Courrèges, Dolce & Gabbana, Lanvin, Cartier, Karl Lagerfeld, čini se da je za Ivaninu lepotu i talenat samo nebo granica. Podsetimo se, ona je u martu nosila reviju ANDREĀDAMO, te GSDC brenda na kojoj se našla još jedna naša uspešna manekenka - Jovana Krneta.

Ivana Trivić, srpska manekenka iz Novog Sada, osvaja modne piste.
Imaxtree 

Takođe, Ivana je do sada osvanula u najvećim svetskim modnim magazinima poput L'Officiela, Purple Magazine-a, Re-Edition-a, i mnogih drugih.