Rođendanski broj ELLE magazina je u prodaji na 306 strana!

Ne znamo kako ćete da se odvojite od njega s obzirom da je ovo nešto NAJBOLJE što smo do sada uradili ( a radili smo svakakve lude i velike stvari).

Mi smo ponosni na naš tim, a verujemo da ćete biti i vi! Jer, i vi ste u kreiranju broja kojim obeležavamo 10 godina rada učestvovali svih ovih godina prateći i vrednujući naš rad.

Hvala vam na tome! Pa da krenemo. Razlozi... 

Da li vam stvarno treba deset razloga?

Dovoljno je reći da je ovo izdanje kojim se obeležava cela decenija postojanja ELLE magazina na srpskom tržištu! To ga čini našim najstarijim modnim licencnim magazinom (možda starimo, ali sve bolje izgledamo!).

Oookej, ako ste ostali da čitate dalje... Ovog maja stižemo sa ravno 306 strana originalnog sadržaja. Zato oprez! Trebaće vam nekoliko dana da sve pročitate.

Po prvi put u istoriji na jednoj naslovnoj (trostrukoj!) strani pojavile su se svi srpski top modeli: Mina Cvetković, Mijo Mihaljčić, Nataša Vojnović, Antonina Petković, Danijela Dimitrovska, Đurđa Stojiljković, Marija Vujović - Vukčević, Simona Andrejić, Zlata Mangafic i Maja Latinović!

U ovom broju očekuju vas zaista četiri odlične modne priče. Snimane su u Njujorku i Beogradu. A na obe lokacije tim je predvodio naš omiljeni fotograf – Dušan Reljin!

Magazin ELLE uspešno izlazi u više od 40 zemalja širom sveta, ponosni smo što smo deo takvog moćnog sestrinstva. Svi oni su nam na namaštovitije načine čestitati rođendan. A za vas smo ostavili i posebnu stranu gde, ukoliko želite, možete napisati/nacrtati čestitku i postaviti na Instagram uz hashtag #elleserbiaX. Znate da uživamo u vašim kreativnim bravurama i da podržavamo mlade talente.

Svi naši dragi srpski dizajneri su nam takođe čestitali, a njima su se pridružile i njihove kolege iz inostranstva. Između ostalih, najlepše želje uputili su nam Jean Paul Gaultier, Angela Missoni, Viktor&Rolf, Miuccia Prada...

Kao što znate ELLE je oduvek bio hrabar, bez kompromisa. Zato smo okupili naše omiljene žene sa javne scene koje za nas znače hrabrost. To su: Aida Ćorović, Goranka Matić, Biljana Srbljanović, Antonela Riha, Danica Vučinić, Lila Radonjić, Dubravka Stojanović, Borka Pavićević, Srbljanka Turajlić i Mirjana Karanović.

U ovih deset godina izašlo je 120 brojeva, a u ovom 121. po redu zato imamo poseban specijal na osamdeset strana posvećen našem velikom jubiljeju. Mi ga obožavamo, i vi ćete!

Ovaj broj morate da imate jer ELLE tim nije spavao niti slavio verske i državne praznike kako bi sve stiglo na kioske na vreme. Naravno, nećete primetiti naše podočnjake, ali ćete moći da nas malo bolje upoznate kroz trivije koje smo hrabro podelii sa vama.

Sve što budete videli u majskom broju je veće i snažnije od ičega što smo radili do sada (a priznaćete da smo radili svakakve lude stvari). Mi nikada nismo stali na pola puta, niti smo išta radili sa pola srca.

Cheers!