Ukoliko se radujete drugoj sezoni serije "And Just Like That", imamo dobre vesti - nove epizode se uveliko snimaju, a sa jednog od setova stigle su i prve fotografije, i da, sve je onako kako se i očekivalo, čak i više od toga.

Modna i glumačka ikona Sarah Jessica Parkerjoš jednom je pokazala da joj nema ravne po pitanju outfita, pogotovo nakon što su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je u neodoljivom izdanju koje ćete, sigurni smo, rado pokušati da iskopirate.

Sarah Jessica Parker oduševila je modnim izdanjem.
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svileni komplet u boji vina ukombinovala je uz zeleni kimono sa tufnama i look upotpunila smaragdno zelenim stiletto salonkama, kao i Fendi tašnom sa šljokicama u hot pink nijansi. Ono što nas je najviše obradovalo jeste što nastavlja da ruši stereotipe o tome kako bi žene u 50-im godinama trebalo da se oblače, te inspiriše na modnu igru, slobodu i autentičnost.

Kada je reč o nakitu, ponela je prsten sa zelenim kamenčićima, dugu ogrlicu i neobične šarene minđuše. 

Svileni kompleti će tek doživeti svojih "5 minuta", nakon početne slave prošle godine, a dobar kimono može vam biti sjajan zaveznik kada želite da svom izdanju date dašak glamura. 

Sarah je inače prekršila i još jedno "pravilo" po kojem važi da žene nakon 50 ne bi trebalo da nose dugu kosu. Mi kažemo - stilizujte je onako kako želite, a nežni, neobavezni talasi svima pristaju dobro, nevezano za godine.