Pored neverovatnog talenta i lepote, zahvaljujući kojima je ostvarila brojne uloge (između ostalih i Barbie prošle godine!), Margot Robbie svetu je poznata i kao zaštitno lice modne kuće Chanel. Sinoć je na Golden Globes događaju ovaj duo ponovo pokazao zašto su perfect match.

Naime, Margot je na crvenom tepihu zasijala u vanvremenskoj ružičastoj Chanel haljini ukrašenoj kristalima, a sav taj raskoš bio je potpuno opravdan - jer je bila nominovana za najbolju glumicu u mjuziklu i komediji, zbog uloge u filmu Babylon (rame uz rame sa Brad Pittom). Njen najnoviji Chanel trenutak tematski prati Old Hollywood - tu je motiv pojasa, kao i voluminozna suknja koja asocira na haljine na preklop iz 1920-ih. 

chanel_margot-robbie-wore-chanel-at-the-80th-golden-globe-awards-100123_2-LD.jpg
Chanel 

Ova custom-made haljina zahtevala je preko 750 sati rada pažljive izrade od strane zanatlija brenda Chanel - pomoću svetloružičaste šantili čipke, svilenog tila sa motivom ševrona, ukrašenim šljokicama, perlama i perjem. Međutim, ukoliko vam se učinila poznatom, to je zato što je inspirisana look-om predstavljenim u Chanel haute couture kolekciji za jesen 2022, koju je dizajnirala kreativna direktorka brenda Virginie Viard.  

„Visoka moda sama po sebi je oblik umetnosti. Bila je velika privilegija biti ambasador Chanela poslednjih 5 godina i videti iz prve ruke neverovatnu izradu ovih haljina. Ima toliko lepih, ručno izrađenih, zamršenih detalja u ovoj kreaciji. Osećam se neverovatno srećnom što je nosim” rekla je Margot Robbie.

chanel_margot-robbie-wore-chanel-at-the-80th-golden-globe-awards-100123_1-LD.jpg
Chanel 

Glamuroznu haljinu stilizovala je sa Chanel minđušama od 18-karatnog belog zlata i dijamantima, brošem i prstenom. Sa talasasima u kosi i crvenim ružem, Margot nije prestala da se osmehuje kao otelotvorenje spoja starog i novog Holivuda.