Prošla godina bila je u znaku srpske manekenke i voditeljke Nine Seničar - zablistala je na dodeli Oskara, udala se za čoveka svog života, objavila dečiju knjigu, te pokrenula važan projekat Ja brinem o sebi, čiji je cilj osvešćivanje i prevencija u borbi protiv raka grlića materice.

''Ova godina mi je podsetnik da posle kiše uvek dođe sunce. Godina 2021. bila mi je najgora godina u životu i u ovu 2022. nisam ušla sa puno entuzijazma, ali ove godine sve kockice, i sa poslovne i sa privatne strane, nekako su se poklopile i uvek ću je se sećati sa velikim osmehom na licu'' rekla je u nedavno u intervjuu za ELLE.

U 2023. odvažno je zakoračila, i to na crvenom tepihu Zlatnog globusa, pozirajući u društvu svog supruga, glumca Jaya Ellisa.

profimedia-0748855134.jpg
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

 Nina se i ovog puta odlučila za Dolce & Gabbana kreaciju - u pitanju je glamurozna bordo haljina od pliša, upotpunjena kristalnim topom. 

profimedia-0748865461.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

 Za svedenu šminku pobrinula se naša najpoznatija make-up artistkinja Mina Abramović, a za zanosnu frizuru poznati holivudski celebrity frizer Chris Martin.

 Pored nje, ovogodišinji Golden Globes svojim prisustvom obeležile su i zvezde poput Margot Robbie, Rihanne, Brad Pitta, Angele Bassett, Cate Blanchett, Colina Farrella, Austina Butlera, Michelle Yeoh, Anye Taylor-Joy, Jessice Chastain, Jennifer Coolidge, i mnogih drugih.