Glumac Jay Ellis, koji igra Paybacka u letnjem hitu Top Gun: Maverick, upoznao je srpsku glumicu i manekenku Ninu Seničar 2015. u jednom baru u Los Anđelesu. Nakon pet godina zabavljanja, Jay je zaprosio prelepu Novosađanku, i to na plaži Dreamland na Baliju u januaru 2019. pri zalasku sunca.

„Oduvek smo znali da želimo da se venčamo u Italiji jer je odlazak tamo bilo prvo naše zajedničko putovanje“, govori Nina za Vogue. S tim ciljem, njih dvoje su krenuli ​​u istraživanje savršene lokaciju i Italiji još 2019. godine, putujući od Rime, preko Toskane do Pulje, i razgledajući preko 15 mesta i vila. Na kraju, odabir je pao na Vilu Mangiacane, sa imanjem okruženim vinogradima i maslinicima u malom gradu zvanom San Casciano u Toskani.

Ali, kao i mnogim drugim parovima, nakon meseci planiranja, pa čak i slanja pozivnica, planovi su promenjeni zbog pandemije. „U to vreme, Italija je bila jedno od najteže pogođenih oblasti na svetu, pod strogom izolacijom i zatvorena za turiste“, seća se Jay u razgovoru za Vogue. „Kao i svi drugi na svetu, nismo bili sigurni koliko će to biti rasprostranjeno ili koliko dugo će bilo šta od toga trajati, pa smo morali da otkažemo sve“.

Konačno, datum 9.7.2022. bio je sudbonosan. 

Nina je od početka znala kakvu haljinu želi: „Želela sam jednostavan, sivo beli svileni materijal bez čipke i sjaja, ali u isto vreme nešto klasično, vanvremensko i elegantno“, kaže ona. Zato se obratila Dolce & Gabbana brendu. „Stilista Apuje Kalu me je usmerio tako da se sa Dolce timom lakše dogovorim oko toga šta želim. Odmah su shvatili šta imam na umu, a kada sam prvi put videla skice, izgledale su baš onako kako sam zamislila. Apuje i ja smo se sastali sa njima u Los Anđelesu radi merenja, kao i da pogledamo uzorke boja i uzorke tkanine. Zatim smo uradili dve probe u Milanu sa Luciom Di Rosom i dizajnerskim timom, i još jednu u Firenci, i haljina je bila spremna. Veliki til koji je bio ispod haljine je zapravo uzet iz njihove kolekcije Alta Moda'' dodaje Nina za Vogue.

S druge strane, glumac se odlučio za bordo boju Dolce & Gabbana odela, sa jedinstvom tkaninom na reveru, dok su gosti takođe zamoljeni da nose zemljane tonove na ceremoniji.

Par je pre 3 godine dobio i ćerkicu Noru Grace, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Pogledajte njihove fotografije.