Konačno je stigla zvanična potvrda - J Lo postala je gospođa Affleck, a lepa pevačica u tajnosti je rekla sudbonosno "da" u maloj kapeli u Las Vegasu.

Srećni par nije skidao osmeh sa lica, što se i dalo primetiti po nekolicini fotografija koje su se pojavile na  mrežama. Par je dobio dozvolu za sklapanje braka u okrugu Clark, Nevada, a da je ona izvađena 16. jula i glasi na njihova legalna imena - Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez. 

Ceremonija je bila mala i intimna, a od prisutnih bili su tu majka pevačice kao i njihova deca iz prvih brakova.

Inače, Jennifer je ispoštovala i običaj da na venčanju ponese "nešto staro", te se tokom venčanja presvukla dva puta.

Jennifer Lopez najpre je nosila staru haljinu iz jednog filma.
Instagram 

Prvi put je nosila haljinu koju je godinama čuvala i to iz "starog filma", a potom se presvukla u drugu belu čipkanu haljinu spuštenih ramena s dugim rukavima i izrezom iz kolekcije Zuhair Murad Bridal proleće leto 2023.   

"Osećam se neverovatno. Tako sam uzbuđena! Imam ovu haljinu toliko godina i čuvala sam je, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog venčanja", rekla je J Lo u snimku koji se pojavio na mrežama. 

Potom je dodala da ima "najbolje svedoke koje iko može da zamisli".  

"Uspeli smo", napisala je ona u uvodu. "Ljubav je lepa. Ljubav je nežna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja. Upravo ono što smo želeli. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dozvolu sa još četiri para, koji su svi putovali istom rutom do svetske prestonice venčanja".

"Jedva smo stigli do male bele svadbene kapele do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni sa nekoliko minuta zakašnjenja, što nam je omogućilo da se slikamo u ružičastom kadilak kabrioletu, koji je očigledno nekada koristio i sam kralj", dodala je Lopez.

Jennifer Lopez i Ben Affleck venčali su se u Las Vegasu.
Instagram 

"Pročitali smo naše zavete u maloj kapeli i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Imali su čak i muziku za ulazak u kapelu. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće venčanje kakvo smo mogli zamisliti", napisala je Lopez. "Ono o kojem smo davno sanjali i koje smo ostvarili", napisala je Jennifer.

"Kada je ljubav prava, jedino što je važno u braku su jedno drugo i obećanje koje dajemo da ćemo voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi, ljubazni i nežni jedno prema drugome. Imali smo to. I još mnogo toga. Najbolja noć u našim životima", dodala je latino diva i zahvalila se svima koji su učinili taj dan specijalnim. "Hvala maloj beloj svadbenoj kapeli što mi je dozvolila da koristim sobu za pauzu da se presvučem dok se Ben presvlačio u muškom toaletu".

"Bili su u pravu kada su rekli "da je sve što vam treba ljubav". Tako smo zahvalni što imamo toliko toga u izobilju, prelepu novu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo."

Imajte strpljenja i možda ćete pronaći najbolji trenutak svog života vozeći se kroz Las Vegas u 12:30 ujutru kroz tunel ljubavi, sa svojom decom i sa onim sa kojim ćete provesti ostatak života... Ljubav je odlična stvar, možda i najbolja stvar - i vredi čekati" dodala je Lopez, potpisujući se kao gospođa Jennifer Lynn Affleck.

Jennifer Lopez nosila je i poseban manikir na venačanju.
Instagram 

Pevačica je kasnije podelila i fotografiju iz kreveta, jutro nakon venčanja uz široki osmeh na kojoj se vidi kako nosi venčani prsten. 

Podsetimo, par je obnovio svoju romansu prošle godine, a veridbu je objavio u aprilu. Prvobitno su počeli da se zabavljaju u julu 2002. nakon njihovog filma "Gigli". Verili su u novembru iste godine. međutim, venčanje koje je trebalo da se održi u septembru 2003. godine otkazali su i to malo pre samog datuma, te raskinuli veridbu u januaru 2004. 

Par se pomirio tokom prošle godine, dok je u aprilu ove godine par obnovio veridbu, a još njihovih fotografija od samog početka pa do danas pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Šuška se da je latino diva rekla "DA" slavnom glumcu