Ovih dana strani mediji spekulišu da se Jennifer Lopez navodno udala za holivudskog glumca Bena Afflecka na privatnoj ceremoniji. Slavni par koji je obnovio vezu nakon 20 godina, nedavno se verio, a sada se navodi da su se i venčali. Za ovaj važan dan, Jennifer i Ben izabrali su bajkovitu lokaciju skrivenu od radoznalih pogleda i pažnje medija.

U pitanju je gotel Ritz-Reynolds Hotel okružen bujnim krošnjama drveća sa fantastičnim pogledom na jezero Okoni u državi Džordžiji.

Da je do ceremonije zaista došlo potvrdili su radnici hotela, koji su dodali da su zaposleni, kao i gosti na venčanju, morali da potpišu ugovor o poverljivosti.

Fotografije sa ceremonije još uvek nisu dostupne javnosti, ali se nagađa da ih je par prodao nekom magazinu, koji će ih ekskluzivno objaviti u narednih nekoliko dana.

Takođe, nije poznata ni lista gostiju, ali se spominje da je među njima bio i bivši suprug latino dive - Marc Anthony sa kojim je Jennifer dobila blizance, i sa kojim je i dan-danas u prijateljskim odnosima.

Mnogi su komentarisali da su "Beniffer" ponovili "scenario" od pre skoro 20 godina, kada su obmanjivali medije kako bi u tajnosti održali venčanje. Tada su čak organizovali i statiste koji će glumiti Bena i Jennifer, dok oni sudbnonosno "da" govore na drugoj lokaciji.

Jennifer i Ben venčali su se na tajnoj lokaciji
Profimedia 

Nažalost, zbog prevelikog pritiska njihova veza doživela je krah samo 4 dana pred venčanje. Sada se govori da su ovog puta odradili celu priču do kraja, i to daleko bolje nego prvi put.

Profimedia Šuška se da je latino diva rekla "DA" slavnom glumcu