Film o slavnoj lutkici Barbie već je dugo u pripremi, a o njemu se ne zna puno, osim da naslovne uloge Barbie i Kena tumače Margot Robbie i Ryan Gosling. Režiraće ga Greta Gerwig, poznata po filmu 'Male žene', a scenario je napisala s partnerom Noahom Baumbachom, s kojim je već radila na filmovima 'Frances Ha' i 'Mistress America'.

Jedino što znamo jeste da će film govoriti o 'nedovoljno savršenoj lutkici Barbie' (Margot Robbie) koja se odvažila da krene u stvarni svet i brojne avanture. Sama glavna glumica najavila je: 'Šta god zasad mislili o filmu, mi ćemo vam dati nešto sasvim drugačije, ono što niste znali da želite.'

ŠTO SVE ZNAMO O NOVOM 'BARBIE' FILMU: Margot Robbie briljiraće u ulozi omiljene lutke iz detinjstva
Profimedia 

A ono što nismo znali da želimo, ali nas nesumnjivo navodi da nestrpljivo iščekujemo premijeru ovog ružičastog spektakla je i fotografija Ryana Goslinga kao Kena. 41-godišnji glumac s izblajhanom kosom, preplanule kože, u teksas prsluku koji otkriva 6-pack i rub bokserica na kojima umesto 'Calvin Klein' piše 'Ken' garantuje da se radi o zabavnom filmu i pre nego smo videli minut filma, ali za to ćemo morati još da se strpimo jer je premijera najavljena tek za 21. jul 2023.