Slavi italijanski tenor Andrea Bocelli (63) u srećnom braku je sa Veronicom Berti (38). Par se zvačino venčao 2014. godine, a Bocelli je jednom prilikom izjavio da je njihov brak zapravo počeo kada su se upoznali.

Veronica i Andrea upoznali su se 2002. godine na jednoj zabavi kada je ona imala 18 godina. U to vreme bio je u braku sa Enricom Cenzatti sa kojom je dobio dva sina, ali ubrzo se razveo.

Nakon što je upoznao Veronicu, iste večeri otpevao joj je ariju "Occhi di Fata", i osvojio je kako raskošnim glasom, tako i svojim manirima.

Andrea i Veronica u braku su od 2104. godine
Shutterstock 

"Svi su bili tamo, bio je to zaista divan trenutak između nas. To je bio najbrži, najhitriji početak, jer smo iste noći počeli da živimo zajedno", rekao je Bocelli koji ističe da je razlika od 25 godina stvari učinila lakšim, a ne težim.

"Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima", rekao je Bocelli.

Shutterstock, Profimedia Bocelli je svoju partnerku Veroniku upoznao kada je imala samo 18 godina, a zaveo ju je dok je izvodio pesmu

Veronica je jednom prilikom otkrila da ih je muzika uvek spajala, a 2012. godine, kada su dobili ćerku Virginiju, zajedno su izveli prelepu verziju ljubavne pesme "Qualche Stupido".

Andrea Bocelli uskoro dolazi u Beograd, te ćemo imati priliku jedinstvenu priliku da uživamo u magiji njegove muzike.