Reper Asap Rocky postao je otac nakon što je Rihanna 13. maja donela na svet njihovo prvo dete. Sada je prvi put progovorio o tome kako se snašao u ulozi oca, ali i koja očekivanja ima od samog sebe sada kada je roditelj.

Na pitanje kakav otac želi da bude, muzičar je odgovorio:"Uvek ću podsećati svoju decu da ne izgube maštu, čak i kada postanu odrasli, nevezano šta se događa. Ja zapravo volim da gledam crtane filmove... Gledao sam Teletubbies, Blue’s Clues, Yo Gabba Gabba, Peppa Pig and Baby Shark".

Asap Rocky otkrio je kako se snašao u ulozi oca.
Profimedia 

Potom je nastavio, "Nadam se da ću uspeti da podignem decu koja su širokih shvatanja. Ne nekog ko će da diskriminiše. Ne pokušavam da podignem sveca, već cool dete, sa cool roditeljima".

Inače, jedan od najzanimljivijih momenata bilo je i to što je ASAP sve vreme Rihannu oslovljavao sa "moja dama", a istakao je i kako veruje da njegova konekcija sa njom i njihovim detetom kosmički predodređena.

Asap Rocky otkrio je da Rihanna-u oslovljava sa "moja dama".
Profimedia 

Rocky je posebno dirnut što su "velike sile" učinile da se upoznaju na Barbadosu i što je imao priliku da upozna kako njenu porodicu, tako i njenog pokojnog oca.

"To je bilo jedno od najnestvarnijih iskustava koje sam imao u svom životu", objasnio je reper.

Takođe, on je pričao i da su on i Rihanna veoma sinhronizovani i kada je reč o modi. Trudnički stil Rihanne bio je glavna tema svih medija mesecima, a pevačica je izgledala fantastično iz tromesečja u tromesečje. Kako Rocky kaže, nije im bilo teško da usklade outfite i izgledaju dobro zajedno.

Asap Rocky kaže da mu nije teško da uskladi autfite sa Rihannom.
Profimedia 

"Mislim da je to sasvim prirodno. Naravno da izgledamo dobro zajedno", objasnio je on. "Znate, trebalo bi mnogo truda da se nasilno uparimo pre nego što izađemo iz kuće. Ponekad se podudaramo, ili jednostavno nosimo istu odeću. Ako kupim košulju koja joj se sviđa, očekujem da će mi je ukrasti... ali onda moram da je ukradem nazad", našalio muzičar, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Rihanna i A$AP Rocky su zvanično novi ljubavni par!