Kim Kardashian svojevremeno je Kendall Jenner proglasila najstylish članicom Kardashian-Jenner porodice, a mi se apsolutno slažemo. Mladi top model u poslednjih se nekoliko godina pretvorila u pravu fashionisticu koja diktira trendove i među istaknitijim je predstavnicama 'model off-duty' stila nove generacije.

Za razliku od modnih kombinacija svojih sestara, Kendall preferira minimalizam i jednostavne, ali vrlo chic komade, kao i one iz dizajnerskih arhiva. Često se inspiriše modom devedesetih i ranih 2000-ih, a mi se nadahnjujemo upravo njenim stilom, pa smo izdvojili 5 komada iz njenog ormara bez kojih ne možemo ovog leta:

Potkošulja

Potkošulju smo odavno proglasili 'it' komadom za proleće/leto 2022. (setimo se samo famozne Prada revije), a Kendall ih apsolutno obožava, i čini se da ih ima u svim bojama i varijantama. Omiljena joj je crop bela koju obično nosi na široke ili 'flared' pantalone, ali nosi ih i na midi suknje i farmerke.

Kendall Jenner u beloj potkošulji za leto.
Profimedia 

Svileni kompleti

Odmak od romantičnog 'gothic' stila koji je vladao na venčanju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera donela je upravo Kendall koja je Portofinom prošetala u dizajnu dvojca Dolce&Gabbana koji ima jednu nežnu notu. Ovaj letnji komplet u nijansama sepije arhivski je primerak koji nije ništa manje aktualan danas, pa ako ste u potrazi za nečim elegantnim za letne večeri i događaje, komplet svilene suknje i matching topa je odličan izbor.

Kendall Jenner u svilenom kompletu za leto.
Profimedia 

Bikini

Svakog leta mnoštvo novih trendova izaziva nedoumice kakav kupaći odabrati: jednodelni ili dvodelni? No Kendall nema tih dilema - njen je odabir uvek mini bikini za maksimalno sunčanje. Među predvodnicama je nošenja bikinija naopako, ali uprkos izlaganju suncu nikad ne zaboravlja da zaštiti lice i kosu od sunčevih zraka, pa uz bazen ili na plažu obavezno nosi šešir ili kačket.

profimedia-0641111270.jpg
Profimedia 

 Tote bag

Kendall dobro zna da je letni 'must have' i velika torba u kojoj možemo da nosimo sve što nam treba, a trenutno su najpopularniji modeli oni izrađeni od prirodnih materijala. Takav cool spoj cekera i torbe odličan je izbor za odlazak na plažu jer u njima možemo poneti sve - od peškira, sunčanih naočara, knjige, vode....

Kendall Jenner sa sobom uvek nosi Tote Bag.
Profimedia 

Japanke

Među najpopularnijom obućom za leto 2022. definitivno su japanke, a one su i Kendallina 'go to' obuća. No to nisu one obične gumene u kojima ćemo se spustiti do najbliže plaže - Kendall bira trendi kožne ili baršunaste komade. Jednostavnu kombinaciju midi suknje i potkošulje upotpunila je još jednim komadom koji je bio izrazito popularan početkom 2000-ih, japankama s kitten potpeticom, a ne zazire ni od modela s platformom, koje kombinuje s haljinama ili ležernim širokim pantalonama.

Kendall Jenner u japankama za leto.
Profimedia 

AUTORKRISTINA STAKOR

Manekenka, reality zvijezda i poduzetnica ima odličan stil u kojem često nalazimo inspiraciju, a ovih 5 trendi komada su 'must have' u njezinoj garderobi

IZVOR: PROFIMEDIA

Kim Kardashian svojevremeno je Kendall Jenner proglasila najstylish članicom Kardashian-Jenner obitelji, a mi se apsolutno slažemo. Mladi top model u posljednjih se nekoliko godina prometnula u pravu fashionisticu koja diktira trendove i među istaknitijim je predstavnicama 'model off-duty' stila nove generacije.

Za razliku od modnih kombinacija svojih sestara, Kendall preferira minimalizam i jednostavne, ali vrlo chic komade, kao i one iz dizajnerskih arhiva. Često se inspirira modom devedesetih i ranih 2000-ih, a mi se nadahnjujemo upravo njezinim stilom, pa smo izdvojili 5 komada iz njezina ormara bez kojih ne možemo ovog ljeta:

Potkošulja

IZVOR: PROFIMEDIA

 Potkošulju smo odavno proglasili 'it' komadom za proljeće/ljeto 2022., a Kendall ih apsolutno obožava i čini se da ih ima u svim bojama i varijantama. Omiljena joj je crop bijela koju obično nosi na široke ili 'flared' hlače, ali nosi ih i na midi suknje i traperice.

Komplet

IZVOR: PROFIMEDIA

 Odmak od romantičnog 'gothic' stila koji je vladao vjenčanjem Kourtney Kardashian i Travisa Barkera donijela je upravo Kendall koja je Portofinom prošetala u dizajnu dvojca Dolce&Gabbana koji ima jednu nježnu notu. Ovaj ljetni komplet u nijansama sepije arhivski je primjerak koji nije ništa manje aktualan danas, pa ako ste u potrazi za nečim elegantnim za ljetne večeri i događanja, komplet suknje i matching topa je odličan izbor.

Bikini

IZVOR: PROFIMEDIA

 Svakog ljeta mnoštvo novih trendova izaziva nedoumice kakav kupaći odabrati: jednodjelni ili dvodjelni? No Kendall nema tih dilema - njezin je odabir uvijek mini bikini za maksimalno sunčanje. Među predvodnicama je nošenja bikinija naopako, no usprkos izlaganju suncu nikad ne zaboravlja zaštititi lice i kosu od sunčevih zraka pa uz bazen ili na plažu obavezno nosi šešir ili šiltericu.

Tote bag

IZVOR: PROFIMEDIA

 Kendall dobro zna da je ljetni 'must have' i velika torba u kojoj možemo nositi sve što nam treba, a trenutno su najpopularniji modeli oni izrađeni od prirodnih materijala. Takav cool spoj cekera i torbe odličan je izbor za odlazak na plažu jer u njima možemo ponijeti sve - od ručnika, sunčanih naočala, knjige, vode....

Japanke

IZVOR: PROFIMEDIA

Među najpopularnijom obućom za ljeto 2022. definitivno su japanke, a one su i Kendallina 'go to' obuća. No to nisu one obične gumene u kojima ćemo se spustiti do najbliže plaže - Kendall bira trendi kožne ili baršunaste komade. Jednostavnu kombinaciju midi suknje i potkošulje upotpunila je još jednim komadom koji je bio iznimno popularan početkom 2000.-ih, japankama s kitten potpeticom. No ne zazire ni od modela s platformom, koje kombinira s haljinama ili ležernim širokim hlačama.