Pop zvezda Britney Spears udala se juče za svog verenika Sama Asgharija. Intimna ceremonija u kampusu Thousand Oaks u Los Anđelesu upriličena je za porodicu i prijatelje.

Od članova porodice venčanju je prisustvao pevačicin brat Brayan, dok njeni roditelji i sestra nisu došli na venčanje, a od poznatih ličnosti među zvanicama našle su se Donatella Versace, Paris Hilton, Selena Gomes, Drew Barrymore, Madonna...

BRITNEY SPEARS TRUDNA PO TREĆI PUT: Pop ikona zvanično saopštila lepe vesti na svom Instagram nalogu
Profimedia 

Za svoje drugo venčanje, Britney je iznajmila i kočiju baš kao iz bajke o "Pepeljugi". Kada je reč o dizajnerskim komadima, Britney je odabrala kreaciju modne kuće Versace, dok nije poznato čiju kreaciju je mladoženja nosio.

Podsetimo, 28-godišnji iranski model i privatni trener Sam bio je zvezda Britneyinog spota za pesmu "Slumber party". Upoznali su se 2016. godine, a ubrzo nakon toga među njima se rodila ljubav.

Profimedia Zavirite na venčanje pop princeze

Venčanje je planirano mesecima, a Sam je zaprosio Britney još u septembru prošle godine. Britney je jasno stavila do znanja da želi da se uda, kupi kuću i ima decu nakon okončanja kontroverznog starateljstva koje je nad njom punih 13 godina imao njen otac.