Slavna manekenka Naomi Campbell u detinjstvu je mislila da će krenuti majčinim stopama i postati plesačica, ali nakon što ju je 'otkrio' agent, njen uspon u svetu modelinga bio je nezaustavljiv. Više od trideset godina kasnije, ona i dalje samouvereno kroči modnim pistama, a prošle je godine, u pedesetima, po prvi put postala i majka.

Na to je izuzetno ponosna i njena majka, nekadašnja plesačica Valerie Morris-Campbell, koja je tom prilikom na Instagramu napisala: 'Oduševljena sam što sam postala baka. Čekala sam dugo na taj trenutak'. Ona je jedna od retkih roditelja slavnih koji se vrlo često pojavljuju u javnosti.

Naomi je otkrila da je od mame naučila kako se hoda pistom, koja joj je kao 12-godišnjakinji kod kuće pokazala kako je hodala na reviji. No to nije bio jedini put kada ih je ujedinila ljubav prema modi. Još devedesetih zajedno su nosile Muglerovu reviju, kao i 2010. za Fashion for Relief, a 2018. pojavile su se u Burberryjevoj kampanji.

Iako žive na različitim kontinentima, Valerie u UK-u, a Naomi u SAD-u, nedavno su se ponovno ujedinile na Burberryjevoj reviji u Londonu i pokazale šta znači bezvremenski elegantan stil. Naomi je svojim outfitom izrazila pravo značenje 'power suita' i izgledala moćno u 'all black' stylingu, dok je njena majka nosila profinjenu kombinaciju s crvenim kaputom kroz čije je rukave provirivala bela košulja.

profimedia-0669096634.jpg
Profimedia 

Majka i ćerka i pre su se pojavljivale zajedno na glamuroznim događanjima, a u tim prilikama bilo je očigledno da osim genetike dele i ljubav prema visokoj modi i sofisticiranim kreacijama.

U galeriji pogledajte njihova najnovija modna izdanja.

Profimedia Pogledajte kako se stilizuju mama i ćerka.