Kada je reč o Cindy Crawford i Kaia Gerber, slobodno možemo da kažemo da gde je majka stala, ćerka je nastavila, te zato ne čudi što je njihovo zajedničko pojavljivanje na pisti u kreacijama Virgila Abloha  za Off-White izazvalo opšte oduševljenje.

Dok je Cindy prošetala u neobičnoj kreaciji koja je spoj dugačke suknje sa naborima, sakoa i majice, njena naslednica ponela je kraću verziju sa velikim pufnastim delom u predelu struka.

Cindy Crawford i Kaia Gerber prošetale su pistom u kreaciji Virgila Abloha.
Profimedia 

Međutim, iako je put u Pariz na prvom mestu bio poslovnog karaktera, Cindy i Kaia iskoristile su slobodno vreme i da uživaju u "gradu ljubavi". u matchy-matchy stajlinzima.

Cindy Crawford i Kaia Gerber oduševile su matching izdanjima.
printscreen/instagram 

Uz kaput, Sindi se odlučila za bež duksericu, crne kožne helanke, kao i za biker boots, a ceo look upotpunila je trendy naočarima i kožnom torbom. 

Kaia se, sa druge strane, odlučila želela je nešto elegantnije izdanje, te je uz khaki pantalone ponela Chelsea čizme, a sve je "začinila" damskom torbom i omiljenim Celine naočarima.

Cindy Crawford i Kaia Garber slično su se obukle za obilazak Pariza.
pritnscreen/instagram 

Slavna manekenka podelila je i fotografije iz backstage-a Off-White zabave organizovane u čast pokojnog Virgila Abloha, na kojoj su bile i Naomi Campbell, Serena Williams, Helena Christensen, kao i Gigi Hadid.

Cindy Crawford podelila je fotografije i sa Serenom Williams, koja je takođe prisustvovala reviji u čast pokojnog dizajnera Virgila.
printscreen/instagram 

Ipak, činilo se da su ipak majka i ćerka te koje se najbolje zabavljaju, a već sada je više nego jasno zašto mnogi prognoziraju da će Kaia čak i nadmašiti slavnu majku.

Cindy Crawford i Kaia Gerber sjajno su se zabavljali na Off-White zabavi.
pritnscreen/instagram 

A ukoliko ste propustili kako je izgledala fantastična Off-White revija, pogledajte detalje atmosfere u galeriji ispod:

Profimedia Vodimo vas u prvi red.