Claudia Schiffer oduvek se trudila da živote svoje dece krije od očiju javnosti. Kako je i sama isticala, na njima je odluka da li će se jednog dana javno eksponirati ili ne, a kako stvari stoje, njena najstarija naslednica Clementine odlučila je da krene njenim stopama i otisne se u vode modelinga.

17-godišnjakinja se zajedno sa slavnom majkom našla u novoj kampanji australijskog brenda Realisation Par, a oni su za sada objavili dve crno- bele fotografije mame i ćerke kojim su najavili lansiranje posebne kolekcije od 13 odevnih komada u duhu 90-ih.

Jedna fotografija prikazuje Claudiu, dok druga prikazuje njenu 17- godišnju naslednicu, u istoj košulji, sa identičnom frizurom i izrazom lica. Lepa tinejdžerka slika je i prilika slavne majke, a modni kritičari su saglasni da je nekadašnji supermodel dobio dostojnu naslednicu.

Inače, Clementine je drugo dete Claudie Schiffer i njenog supruga, inače reditelja Matthew Vaughna. Rođena je u Londonu 11. novembra 2004. i osim starijeg brata Caspera ima i mlađu sestru Cosimu.

Supermodel 90-ih oduvek se trudila da svoju decu drži podalje od očiju javnosti, a uprkos svom prvom manekenskom poslu, Clementina još uvek uživa u privatnosti, sa zaključanim profilom na Instagramu.

Ćerka Claudie Schiffer Clementine Vaughn krenula je stopama slavne majke.
Profimedia 

Još 2006. godine Claudija je izjavila kako bi htela da se njena starija ćerka okuša u ulozi modela. Tada je za "Vogue" izjavila kako bi volela da zastupa svoju ćerku ako odluči da se bavi manekenstvom, a kako stvari stoje, lepa Clementine krupnim koracima krenula je u svet modelinga, te nije iskuljučeno da će jednog dana uspesima nadmašiti i slavnu majku, a kako je Schiffer izgledala u vreme najveće slave, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako je Claudia Schiffer izgledala u vreme najveće slave.