Kada se pre nekoliko dana na amfAR Gali pojavila slavna glumica ukrajinsko-srpskog porekla Milla Jovovich, nema ko nije gledao u njenom pravcu. Crvenim tepihom prošetala je u nestvarnom izdanju - plavoj haljini ukrajinskog brenda Lever Couture, izgledajući poput sirene. Međutim, na ovom humanitarnom događaju nije se pojavila sama.

Uz nju je bila i njena najstarija ćerka Ever Gabo, a ovo je bilo jedno od njihovih retkih zajedničkih pojavljivanja na crvenom tepihu.

Lepa tinejdžerka pozirala je širokog osmeha u kratkoj žutoj haljini sa šljokicama i cipelama sa niskom potpeticom, dok je kosu blago uvila.

Milla Jovovich pojavila se na crvenom tepihu sa ćerkom.
Profimedia 

Od trenutka kada su se fotografije sa prestižnog događaja pojavile na mrežama, mnogi su se pitali da li gledaju u Millinu ćerku, ili zapravo glumicu iz mlađih dana jer je sličnost gotovo neverovatna.

Inače, Ever Gabo Anderson uskoro će napuniti 15 godina, a ova tinejdžerka već je odlučila da sledi stope slavne majke. Prve filmske angažmane dobila je još sa 11 godina i to u dva hita - u "Black Widow" igra mladu Natashu Romanoff, dok ćemo je uskoro gledati i u filmu "Peter Pan and Wendy".

A kad je opisivala iskustvo rada na setu, rekla je kako ju je oduševila Scarlett Johansson.

"Rekla mi je da sam je rasplakala u jednoj od mojih scena i to je bilo jedno od najčudesnijih stvari ikad jer je ona toliko poštovana glumica", rekla je Ever za "Yahoo Canada".

Svesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drugačije detinjstvo, istakla je da to nešto što zaista želi da radi. Takođe je izjavila i da su joj roditelji dali savete i upute o tome šta bi trebala da pokuša i uradi drugačije, i istakli su da uvek treba da radi više, i širi svoja interesovanja.

Inače, zanimljiva je i priča koja stoji iza njenog imena. Naime, supružnici su inače ćerkama odlučili da daju muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Milline bake i deke - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vežba karate i obožava filmove o Harry Potteru, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia, printscreen/instagram Ever Gabo, ćerka Mille Jovovich izrasla je u pravu lepoticu.