Princ Harry i Meghan Markle od kako su se odselili sa kraljevskog dvora svoj privatni život kriju od očiju javnosti. Mehhan i Harry svoju ćerkicu Lilibet Dianu pokazali javnosti prvi put tokom Božića prošle godine, a sada su za to imali poseban povod.

Malena Lilibert proslavlja prvi rođendan, a Harry i Meghan su javnosti pokazali koliko je njihova mezimica porasla. Fotografije je prema pisanju stranih medija snimio porodični prijatelj Misan Hariman, a srećni par proslavljao je rođendan sa prijatleljima u "Frogmore Cottageu".

Na glavnoj fotografiji Lilibet sedi u travi u svetlo plavoj haljicni sa mašnicom na kosi, a ono što je svima odmah privuklo pažnju je njena crvena kosa zbog koje neodoljivo podseća na svog tatu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvalili su se svima i rekli kako su "neverovatno dirnuti" čestitkama upućenim njihovoj devojčici, kojoj su ime dali u čast kraljici i pokojnoj princezi Diani.

PR Meghan Markle i princa Harryja rekao je da je zabava bila "ležerni, intimni piknik u dvorištu" za "bliske prijatelje i porodicu". Claire Ptak, koja je kreirala tortu za venčanje Megahn i Harryja 2018. godine, napravila je posebnu tortu za Lilibetin prvi rođendan.

Inače, interesantno je i da su princ William, Kate Middleton i njihovo troje dece bili pozvani na proslavu, ali nažalost, nisu se pojavili zbog kraljičinog jubileja. Melena Lilibet je prošle nedelje prvi put u životu videla uživo svoju baku, kraljicu Elizabeth po kojoj je i dobila ime.

To je ujedno bilo i prvo vraćanje Megan Markl u Veliku Britaniju nakon skandaloznog intervjua i ispovesti, a njihovo pojavljivanje u javnosti prošlo je u najboljem redu iako je bilo i onih koji su ih izviždali.