Dugo najavljivani film o kultnoj Barbie lutkici počeo je sa snimanjem!

Dok su se pre nekoliko godina za ulogu Barbie spominjale Amy Schumer i Anne Hathaway, uloga lutkice koja je generacijama bila otelotvorenje ideje nedostižnog savršenstva tumačiće Margot Robbie u filmu koji režira Greta Gerwig.

Uz Margot, u filmu će se pojaviti Ryan Gosling u ulozi Kena, te Will Ferrell, Kate McKinnon, Issa Rae, Michael Cera, America Ferrera… O filmu se zasad ne zna mnogo, a Margot Robbie je na nedavnom CinemaCon-u rekla: 'Što god mislili o filmu, mi ćemo vam dati nešto sasvim drugačije, ono što niste znali da želite.'

Tom prilikom je otkrivena i prva fotografija iz filma koja prikazuje Robbie aka Barbie u ružičastoj Corvetti, topiću, s prepoznatljivom blond kosom i tačkastom trakom na kojoj Margot izgleda besprekorno, pa je teško zamisliti da je zaplet filma temeljen na premisi da je Barbie izbačena iz Barbielanda jer nije savršena, te kreće u avanturu u stvarnom svetu.


Ono što je poznato jeste datum kada ćemo ga gledati u bioskopima – 21. jul 2023. – stoga još moramo da se strpimo do ovog dela Grete Gerwig i Noaha Baumbacha koji nas uveravaju da stiže nešto potpuno neočekivano.