Teško da je ijedna serija za tako kratko vreme stekla toliko velik broj obožavalaca širom sveta kao što je to uradio "Bridgerton". Gledaoci su s nestrpljenjem pratili dešavanja najvrelijeg Netflixovog ostvarenja dve dogine, ujedno maštajući o raksošnim haljinama, dijademama ukrašenim draguljima, ogrlicama sa trakama i cipelama ukrašenim perjem.

Shonda Rhimes 2020. godine naterala je svet da se zaljubi u glumce Nicola Coughlan, Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor, i uopšteno u regency-style tip drame. Za samo mesec dana emitovanja, streaming platforma objavila je neverovatne rezultate gledanosti u kojima je "Bridgerton" prevazišla do tada najpopularnije serije "The Witcher", "Stranger Things" i "The Queen's Gambit".

Bridgerton je oborio sve rekorde gledanosti.
Profimedia 

Nakon dugog i za mnoge mučnog čekanja, druga sezona konačno se pojavila na Netflixu u martu 2022, pozdravljajući stara lica poput Dynevor kao Daphne Bridgerton, Adjoa Andoh kao Lady Danbury, Jonathan Bailey kao Anthony Bridgerton, ali i neka nova koja su brzo postala zvezde kao što je to bio slučaj sa Simone Ashley kao Kate Sharma i Charithra Chandran kao Edwina Sharma.

Simone Ashley je nova zvezda Bridgertona.
Profimedia 

Iako u drugoj sezoni ima daleko manje "vrućih" scena u odnosu na prvu, a neminovno je da je na mnoge uticalo i odsustvo Page-a, serija je uspela da podjednako uspešno zadrži pažnju gledalaca.

Mnogi su novu sezonu odgledali u jednom dahu, a sada vam otkrivamo šta sve možete da očekujete u trećem nastavku popularne TV serije.

Da li je potvrđeno snimanje 3. sezone "Bridgertona"?

Da, ovo je tačna vest koju je Netflix potvrdio još 13. aprila 2021. godine, i ne samo to - čelnici su otkrili da će najpopularnije ostvarenje dobiti i četvrtu sezonu.

U nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight, Shonda Rhimes koja je odgovorna za "Bridgerton" TV adaptaciju potvrdila je da je scenario napisan, ali da ne može da otkriva zaplete u novoj sezoni. Ipak, otkrila je i SPOILERE!

"Vraćamo se. kate i Anthony tek počinju", rekla je i dodala:

"Imamo neverovatnog Jess Brownella koji vodi glavnu reč u sezoni 3. U sezoni 2, bilo je dosta natezanja između Kate i Anthonyja, bilo je komplikacija sa porodicom, a onda su se pronašli na kraju. Mislim da sve tek počinje. Volela bih da vidim da se Kejt opusti još malo i da se više igra u trećoj sezoni i da na neki način zajedno plivaju u tom krugu ljubavi. Mislim da oboje to zaslužuju".

Šta se sve desilo u 2. sezoni "Bridgertona"?

Ukoliko niste gledali drugu sezonu, pazite, otkrivamo zaplet radnje!

Da rezimiramo, radnja druge sezone fokusira se na najstarijeg brata Bridgertona, viskonta Anthony Bridgertona i njegovu ljubav prema Kate Sharma, najstarijoj sestri njegove buduće žene Edwina Sharma. Viskont Bridgerton smatrao je da nikada neće naći pravu ljubav i da je brak samo neophodnost da bi nastavio porodično nasleđe, ali sastanak sa Kate ubrzo mu menja miljenje.

Nova sezona Bridgertona trebalo bi da prati i nastavak priče između Anthonyja i Kate.
Profimedia 

On će na kraju zaprositi Kate, uprkos njenom oklevanju na početku s obzirom da je bila zabrinuta kako će nnjena sestra reagovati, međutim, odlučuje da sledi svoje srce i kaže "da"! Par se konačno venčava na kraju sezone, a kraljica kaže Edwini da ima nećaka – koji je princ – i sa kojim bi volela da je upozna.

Koja je radnja treće sezone?

U ovom trenutku svaka pretpostavka može se pokazati kao tačna. Moguće je da će pratiti razvitak veze Edwine i princa, međutim, ako se fanovi oslanjaju na knjige, velike su šanse da će brat viskonta Anthony Bridgertona, Benedict Bridgerton biti glavni lik u novoj sezoni.

Neki insajderi tvrde da bi fokus treće sezone mogao da bude na njegovom odnosu sa budućom mladom Sophie i asistenciju Lady Whisteldown.

Da li će ista ekipa glumaca biti i u trećoj sezoni?

Kako trenutno stvari stoje, velike su šanse da ćete ponovo gledati sve omiljene likove, a s obzirom na radnju u knjigama, očekivano da je u epizodama gledamo svih 8 glavnih likova.

Da li postoji trejler za sezonu 3 i da li se zna konačni datum?

Za sada još uvek ne postoji trejler, a iako nije zvanično potvrđeno, ukoliko pratimo dosadašnje premijere, nova sezona "Bridgertona" trebalo bi da počne na proleće ili leto sledeće godine.