Bez obzira na to da li ste je gledali iz čiste razonode ili kao 'guilty pleasure', teško da ste uspeli da odolite sladunjavoj i campy privlačnosti hit serije Emily in Paris. Popularna serija u pandemijskim danima uveseljavala gledaoce u 94 zemlje sveta, s preko 107 odgledanih sati u prva 4 dana emitovanja druge sezone, prenosi Variety. Zato je logično očekivati da će mnogi s oduševljenjem dočekati vest da nam predstoje i 3. i 4. sezona!

Nakon što se u prvoj sezoni Amerikanka Emily doselila u Pariz kako bi gradila karijeru u marketingu, a zatim išla na živce većini likova (i gledalaca) svojim stereotipnim shvatanjem života u Evropi, 'ringarde' stilom i sveznajućim stavom, ona se uplela u ljubavni trougao sa svojim komšijom i najboljom prijateljicom.

Emily In Paris dobiće i 3. i 4. sezonu.
Foto: Profimedia Author: Supplied by LMK / IPA Copyright: ©Netflix / Supplied by LMK / IPA Description: USA. Lily Collins, Ashley Park, and Lucas Bravo in the ©Netflix new series: Emily in Paris (2020). Plot: A young American woman from the Midwest is hired by a marketing firm in Paris to provide them with an American perspective on things. Ref: LMK106-J6781-280920 Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com Software:MomaPIX 6.0 Created: 2020:09:28 23:20:09

U drugoj sezoni takođe nije izostajalo drame. Upoznala je Britanca Alfieja, imala turbulentan odnos s Camille, a čini se da je uspela da smekša i svoju šeficu Sylvie. Završila se na 'cliffhangeru', sa Sylvijinom ponudom da Emily pređe u njenu agenciju i ostane da živi  u Parizu. A hoće li je prihvatiti? S obzirom na vesti o 3. i 4. sezoni bićemo toliko slobodni da zaključimo da hoće, premda ne sumnjamo da će i buduće sezone biti prepune peripetija i kulturalnih nesporazuma.

O samom sadržaju još nije mnogo otkriveno, ali znamo da ćemo osim Lily Collins u novim epizodama gledati i Lucasa Brava aka zgodnog chefa Gabriela, Ashley Park kao Mindy, Camille Razat, ali i likove Sylvie, Luca i Juliana.

O samom sadržaju još nije mnogo otkriveno, ali znamo da ćemo osim Lily Collins u novim epizodama gledati i Lucasa Brava aka zgodnog chefa Gabriela, Ashley Park kao Mindy, Camille Razat, ali i likove Sylvie, Luca i Juliana.
Profimedia 

Deo stalne glumačke postave postao je i Lucien Laviscount koji glumi Alfieja, Emilynog dečka 2. sezoni. Kako će se razvijati njihov odnos i znači li to da će Emily u novoj sezoni često odlaziti u London još nije otkriveno, ali tvorac i producent serije Darren Star otkrio je da će se Emily uplesti u ljubavne zavrzlame 'od kojih ga boli glava', kao i da istražuju lokacije u okolini Pariza.

Čini se da nas očekuje još jedna zabavna sezona čije snimanje počinje 3. juna, a biće emitovana verovatno u decembru ove godine.