Za razliku od šarenih mini-suknji i haljina koje je nosila na setu 'Emily in Paris', Lily Collins u privatnom životu preferira sasvim drugačiji, svedeniji stil.

U skladu s Ralph Lauren revijom koja je oživela klasičan chic New Yorka, Lily Collins tom prilikom je nosila smoking s košuljom i leptir mašnom, a dugu kosu svezala je u urednu punđu. U odelu na dvostruko kopčanje bila je modno usklađena sa suprugom koji je nosio sivo trodelno odelo, a elegantnim detaljima u vidu cipela s visokim potpeticama i torbicom samo je upotpunila utisak besprekornog, klasičnog looka.

Lily Collis za razliku od Emily in Paris obožava svedena odela.
Profimedia 

To nije jedini put kada su Lily Collins i Charlie McDowell pokazali kako izgledaju savremeni 'matching' parovi: na premijeru filma 'Windfall' koji je Charlie režirao, a Lily tumači glavnu ulogu, stigli su takođe u odelima. Lily je nosila prugasti power suit brenda Brunello Cucinelli, a njen suprug tamnosivo odelo i rolku Ganbriele Hearst.

Kreacije Gabriele Hearst voli i sama glumica pa je za gostovanje u TV showu nosila još jedno fantastično odelo, u narandžastoj boji savršenoj za proleće, a kombinaciju je upotpunila modnim detaljima u neutralnim nijansama.  

profimedia-0672588053.jpg
Profimedia 

Power suit ove godine doživljava svoju ekspanziju jer redefiniše pojam ženstvenosti i pokazuje njenu odvažnost. Pronađite pravi model i za sebe!