Nažalost, nijedna količina parfema od mošusa, regency odeće i raskošnih bašta, ne može učiniti seriju Bridgerton stvarnom. Ali putovanje do realnih lokacija za snimanje najgledanije Netflixove serije moglo bi da nas približi ovoj bajci, naročito ako bi nam se pridružio Anthony Bridgerton.

Od emitovanja serije, Google pretraga veličanstvenih kuća u Ujedinjenom Kraljevstvu porasla je za 23%, izveštava Guardian. Nakon prve sezone najtraženija bila je Rendžerova kuća - čija je spoljašnost poslužila kao londonski dom Bridgertonovih, a iz English Heritage organizacije kažu nam da su viđali fanovi kako se slikaju ispred pozlaćene kapije u renesansnim kostimima. Ukoliko putujete u Veliku Britaniju, preko ove organizacije možete da rezervišete  obilazak trenutno najpopularnije kuće u Londonu.

Pa čak iako se vojvoda od Hejstingsa, kog je tumačio Regé-Jean Page, nije pojavio u drugoj sezoni serije Bridgerton, njegov dom i dalje je (kao i on) predmet požude. Eksterijeri za njegovo imanje u Klajvedonu snimljeni su u zamku Howard — za koji su onlajn posetioci starosti od 18 do 24 godine porasli za 3,408% nakon što je Bridgerton debitovao. Sada nakon pandemije, možete ovaj zamak da posetite i uživo, a na raspolaganju vam je obilazak čitavog impresivnog imanja (da li treba da pominjemo da ovde čak možete i da se zaposlite?).  

Takođe, ako želite da oživite određene trenutke iz 2. sezone Bridgertona, možete početi tako što ćete posetiti Windsor Great Park (ulaz je besplatan!), a u kojem su Kate i Anthony zajedno išli u lov, te u kojem je ona kasnije pala sa konja. 

Takođe, ako želite da oživite određene trenutke iz 2. sezone Bridgertona, možete početi tako što ćete posetiti Windsor Great Park (ulaz je besplatan!), a u kojem su Kate i Anthony zajedno išli u lov, te u kojem je ona kasnije pala sa konja.
Profimedia 

Što se tiče seoske kuće Bridgertonovih, ona se nalazi u Wrest parku u Bedfordširu, i takođe je dostupna posetiocima za obilazak, samo je potrebno da karte rezervišete na vreme.

Eto zabave dok iščekujemo 3. sezonu!