Holivudska glumica Margot Robbie glavna je zvezda filma "Barbie" koji će uskoro početi s emtiovanjem, a glumica je otkrila svoje tajne ishrane dok se priprema za film o legendarnoj lutki.

Margot tumači lik najpoznatije lutke na svetu, a kako bi ispunila zahteve izazovne uloge, holivudska glumica sledila strogu dijetu kako bi održala svoju formu.

O "Barbie dijeti" govorila je u nedavnom intervjuu za British Women Health. I ovo je zaista zanimljivo, mada sasvim predvidivo. Osnovni princip takve dijete: vrlo malo ugljenih hidrata i bez slatkiša.

„Moj doručak se obično sastoji od ovsene kaše i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru šniclu od tune i batat. Preko dana pijem čaj, kojim sam opsednuta otkako živim u Velikoj Britaniji “, ispričala je Margot. Glumica je i priznala da otkako se preselila u Sjedinjene Države sa suprugom, njena dijeta je stradala - hamburgeri i pivo postali su njena navika.

„Hrana mi je veoma važna. Volim pljeskavice i pomfrit koje naručujem sa pola litre piva. U SAD-u je moje omiljeno jelo dvostruki burger: dolazi sa sirom od tartufa i glazurom od tartufa “, rekla je Margot Robbie.

Pored zdrave ishrane za ulogu Barbie, Margot je prešla na treninge visokog intenziteta, sa strašću prema pilatesu.

„Uvek se osećam mnogo bolje posle dobrog istezanja. Ali kada se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima zaista uživam - časove plesa ili igranje tenisa sa prijateljima “, rekla je lepa plavuša.