Gisele Bundchen rado govori o promenama na koži koje je primetila tokom godina. Što je starija, to se bolje oseća u svojoj koži, a kako kaže, zahvalna joj je za svako iskustvo i svaki trenutak.

S obzirom na to poznata manekenka živi na Floridi, tako je izložena sunčevim zracima više nego uobičajeno. Nju pegice ne brinu preterano i kaže da je starenje lep prirodan deo života.

Međutim, Gisele Bundchen je svoju rutinu nege kože tokom godina menjala i kada se osvrne na prošlost kaže da se sada oseća udobno i svojoj koži, kao i da je zahvalna na svakoj godini koju je proživela.

Giesele godinama praktikuje jednostavnu negu
Profimedia 

Iako voli svoju prirodnu kožu, to ne znači da nema dobru skin care rutinu sačinjenu od kvalitetnih proizvoda.

Ipak, njena rutina je prilično jednostavna, jer veruje da je skinminimalizam najbolje rešenje - kupovati manje, nositi manje i koristiti manje.

Ona se umiva samo vodom i ponekad odradi piling, po potrebi. Svako veče nanosi kremu na lice i oko očiju a proizvod bez koga ne može je Dior Capture Totale Super Potent serum. I to je to - bez opterećivanja kože suvišnim preparatima.

Prema njenim rečima, ovaj preparat dao je vidljive rezultate nakon samo nedelju dana svakodnevnog korišćenja. Prva promena podrazumevala je ujednačenost tena, nakon čega je koža postala zdrava i čvrsta.

Briga o sebi za manekenku podrazumeva mnogo više od korišćenja kozmetičkih preparata. Ona smatra da je koža ogledalo načina života. Žizel se hrani zdravo, svakodnevno pije velike količine vode, a jutra započinje meditacijom.