Carole Middleton svetu je poznatija kao majka Kate Middleton, i slično kao i njena ćerka, vojvotkinja od Kembridža, ima besprekoran stil. Bilo da nosi elegantnu Catherine Walker haljinu na kraljevskom venčanju, ili daje majstorsku lekciju kako se obući za sportsko takmičenje poput Vimbldona, uvek možete računati da će Carole Middleton izgledati elegantno i sofisticirano. 

Nekadašnja stjuardesa danas je baka petoro unučadi, a pored Kate ima i drugu ćerku Pippu koja je u braku sa profesionalnim trkačem Jamesom Spencerom Matthewsom.

profimedia-0647019375.jpg
Profimedia 

Tokom godina, Kate i njena majka vrlo često su oponašale jedna drugu kada je u pitanju oblačenje. Osim što imaju nekoliko zajedničkih komada popust haljina i šešira britanskih dizajnera, Carole se nedavno pojavila u istoj ružičastoj midi haljini koju je Kate nosila u poseti Škotskoj 2021. godine.  

 Carole je u sjajnim odnosima sa čitavom kraljevskom porodicom, te ne propušta nijedno porodično okupljanje.

profimedia-0251951225.jpg
Profimedia 

Pored toga je vrlo cenjena i u modnom svetu, te se na sportskim takmičenjima, koje pasionirano obilazi, našla i u društvu Anne Wintour.

profimedia-0341433141.jpg
Profimedia 

Njen stil u osnovi je ležeran, sveden i elegantan, iako se ne ustručava da nosi dezenirane haljine i boje, sa različitim efektnim detaljima. Takođe, jedna je od onih žena koje uvek izgledaju negovano, sa besprekornom frizurom.

U galeriji pogledajte 10 njenih najboljih modnih izdanja.

Profimedia Pogledajte kako izgleda i kako se oblači majka Kate Middleton.