Khloe Kardashian postaće mama po drugi put i to sa bivšim partnerom Tristanom Thompsonom. Nekadašnji par već ima 4-godišnju ćerkicu Thrue, a brata ili sestru trebalo bi da dobije uskoro, s obzirom je PR služba Khloe otkrila da je beba začeta u novembu.

"Možemo da potvrdimo da će True dobiti brata ili sestru, a začet/a je u novembru", potvrdio je njihov PR magazinu People. "Dete će na svet doneti surogat majka", dodali su i istakli da je lepa Kardashian imala posebnu molbu za sve.

"Kloi je veoma zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov. Voleli bismo vas zamoliti za dobrotu i privatnost tako da se Kloi može usredsrediti na porodicu", istakli su na kraju.

Khloe Kardashian postaće mama po drugi put i to sa bivšim partnerom Tristanom Thompsonom.
Profimedia 

Takođe, kako mnogi ne bi pomislili da je došlo do pomirenja nekadašnjeg para, njihov PR je izjavio da njih dvoje nisu ponovo zajedno kao i da nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim temama.

Podsetimo, Khloe i Tristan raskinuli su u januaru ove godine nakon što se saznalo da je NBA košarkaš dobio dete sa drugom ženom. Par je bio u stalnoj vezi od 2016. godine, a 2018. su dobili ćerku True. Thompson je takođe otac sina Princa (5) sa bivšom devojkom Jordan Craig.

Inače, Khloe se odlučila za surogat majku zbog problema sa začećem što je i otkrila u novim epizodama "Kardashians". Njoj su doktori predočili da bi u slučaju začeća imala trudnoću viskog rizika, kao i da su šanse da izgubi bebu preko 80 odsto, tako da je surogatstvo najbolja opcija.