Jedan od najpopularnijih i najlepših glumaca sa holivudske A-liste, Bradley Cooper, konačno je ponovo srećan u ljubavi. On je, prema pisanju američkih medija već nekoliko meseci u vezi sa Humom Abedin, inače jednom od najmoćnijih ljudi u političkom svetu, i najbližom pomoćnicom Hilary Clinton.

Par je upoznala urednica "Vogue" Anna Wintour, koja je sa oboje blizak prijatelj. "Anna se igrala provodažije. Ona je prijateljica Bradley Coopera i obožava Humu", rekao je dobro upućen izvor za američke medije.

Bradley Cooper u vezi je sa političarkom.
Profimedia 

Holivudski insajder potvrdio je ove vesti: "Bradley izlazi sa Humom već nekoliko meseci, ali oboje to kriju. On je raskinuo sa koleginicom Diannom Agron i odmah počeo da izlazi sa Humom".

Nepoznati izvor je dodao i da je 45-godišnja političarka rekla nekolicini prijatelja da ima novog dečka, ali im nije otkrila njegov identitet.

"Savršeni su jedno za drugo. Oboje se bave moćnim poslovima, politikom i ljudima", kaže izvor.

Ni Humini ni Cooperovi predstavnici za medije nisu dali komentar na ovakve navode.

Inače, Abedin je u novembru izdala svoje memoare "Both/And: A Life in Many Worlds", gde je progovorila o intimnim detaljima svog neobičnog života.

Huma Abedin navodno je u vezi sa Bradley Cooperom.
Profimedia 

Ona je veoma religiozna muslimanka, pa je u svetlu toga ispričala kako je izgubila nevinost u 32. godini, kada se udala za političara Anthony Weinera, koji je pre nekoliko godina dospeo u centar skandala zbog sekstinga i ali odnosa sa maloletnim licem.

"Srce mi je bilo slomljeno, zgaženo, poniženo. Živela sam sa stidom i u stidu toliko dugo. Kada pogledam unazad bila sam u ekstremnoj traumi", priznala je političarka kako se osećala nakon skandala sa suprugom.

Ona je priznala i da joj je u toj situaciji najviše pomogla gore pomenuta Anna Wintour: "Sama činjenica što sam bila sa njom i što smo izlazile pomogla mi je da se osećam normalno i voljeno".

Anna Wintour i Huma Abedin su dobre prijateljice.
Profimedia 

Par zajedno ima i 10-godišnjeg sina Jordan Zaina, a sada su u završnoj fazi razvoda.

"Bradley je veliki korak u odnosu na Anthony Weinera, u najmanju ruku", kaže izvor.

Podsetimo, Cooper ima petogodišnju ćerku Leu sa manekenkom Irinom Shayk, sa kojom se rastao 2019. godine, a nekadašnji par je i dan-danas u fantastičnim odnosima.

Profimedia Bradley Cooper i Irina Shayk i dan-danas su u dobrim odnosima.