Slavna glumica Angelina Jolie trenutno boravi u Italiji gde snima novi film, a društvo joj prave i ćerke Shiloh i Zahara. One su nedavno uslikane i prilom shoppinga u Zari, što je iznenadilo prisutne, a potom i na koncertu evrovizijskih pobednika Maneskin.

Holivudsku zvezdu paparaci prate u stopu, te ne čudi što su i fotografije njenih sjajnih letnjih stajlinga obilašle svet.

Uz nekoliko je svojih stajlinga, koje su činili široki, udobni komadi, glumica je nosila sandale koje nisu prošle nezapaženo.

Angelina jolie oduševila je modnom kombinacijom na ulicama Rima.
Profimedia 

Iako smo je do sada viđali kako u slingback modelima, tako i u modernim natikačama, ovog puta njen izbor pao je na sandale s platformom od pruća. Ovaj model omiljen je mnogim ženama pre svega zbog svoje udobnosti, a pored toga izdužuju noge. i idealna su kombinacija za leto.

Angelina je nosila sandale s platformom od pruća u nude nijansi otvorenih prstiju.

Angelina Jolie nosila je obuću sa otvorenim prstima.
Profimedia 

Ove sandale su bezvremenski klasik kada je u pitanju letnja obuća, a idealne su za sve dame koje žele da dodaju po koji cantimetar i da pritom ne gube na udobnosti. Savršeno lako kombinuju se uz dnevne stajlinge svih stilova.

Angelina Jolie nosi ih uz maksi haljine u svim nijansama, lanene pantalone i letnje kombinezone. Inače, ove sandale su proglašene najpoželjnijom obućom 2022.

Angelina Jolie oduševljava sandalama koje bi mnoge žene volele da imaju u svojoj kolekciji.
Profimedia