Iako je lako pomisliti da velike zvezde poput holivudskih glumica retko zalaze u prodavnice high-street brendova, Angelina Jolie dokazala je da to definitivno nije slučaj kada je ona u pitanju.

Uostalom, zamislite, u Zari ste, češljate po rafovima u potrazi za komadom o kome ne možete da prestanete da razmišljate otkako je izašao, zatim podižete pogled i vidite da osoba koja radi istu stvar pored vas nije niko drugi do Angelina Jolie.

Ako ste skeptični da bi se takav događaj ikada mogao odigrati, pa, šteta što niste bili među onima koji su kupovali u radnji brenda u Rimu prošlog vikenda. Bila je to jedna od nekoliko stanica za šoping 47-godišnje dobitnice Oskara sa njenom 17-godišnjom ćerkom Zaharom.

Izgledale bi baš kao redovni kupci i ljubitelji Zare da nije bilo Angelinine, trenutno najpopularnije, prošivene torbe sa YSL logom.

Da ne mislite da je glumica samo pratila svoju ćerku tinejdžerku, izgleda da je i sama razmišljala o kupovini još jednog para neutralnih pantalona, ovog puta sa ležernim elastičnim pojasom.

Nije jasno da li ih je kupila, ali barem jedna od njih dve je zbog svojih krpica zaslužila veliku papirnu kesu. Odatle su otišli ​​do Valentina i prodavnice enterijera Teach.

 Šoping je majci i ćerci poslužio kao pauza od snimanja "Bez krvi", prvi dugometražni film Angeline Jolie kao rediteljke. U pitanju je ratna drama u kom će po treći put u filmu deliti kadar sa koleginicom, dobitnicom Oskara, Salmom Hayek, koja je ranije opisivala Jolie kao svoju "sestru po duši".

Više fotografija Angeline Jolie kao i krpica koje su joj zapale za oko tokom šopinga u Zari, pogledajte u nastavku:

Profimedia Angelina Jolie iskoristila je priliku tokom pauze na snimanju filma da poseti obližnju Zaru sa ćerkom Zaharom.