Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta uspela je, gotovo preko noći, da osvoji srca publike širom sveta. Boje naše zemlje, nakon maestralnog nastupa na drugoj polufinalnoj večeri, braniće 14. maja, kada će nastupiti pretposlednja, odnosno 24. po redu, i tada ćete ponovo moći da čujete, sada već omiljenu numeru mnogih "In corpore Sano".

Međutim, osim stihova "biti zdrava..." koji su postali viralni na svim mrežama, pažnju ljudi privukli su i njeni jedinstveni outfiti, a pogotovo belo izdanje u kom se pojavila na samom otvaranju Evrovizije.

Osim neobičnog Dulsineja Atelier šešira i kombinezona i mantila koji potpisuje naš brend Mom's Pants, mnogi su poželeli da saznaju i gde mogu da nabave fantastične pink slingback cipele koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

Konstrakta je izdanjem oduševila ljude.
Profimedia 

U pitanju je REDA Milano model u metalik pink boji, a dovoljan je samo jedan pogled na Konstraktino izdanje pa da shvatite koliko cipele mogu da promene celokupan stajling na najbolji način, te ga pretvore u stilsku desetku.

Modni stručnjaci su složni da je ovo jedno od njenih najboljih izdanja, a upravo ovaj tip cipela apsolutne su gospodarice prolećnih, ali i letnjih trendova.

Konstraktine cipele oduševile su trendseterke.
Profimedia 

Konstrakta se odlučila za ravan model i dokazala da vam nisu uvek potrebne vrtoglave potpetice da biste izgledale lepo i elegantno. Zanimljiv model imao je veoma nisku petu, a poseban šmek davali su kaiščići koji su se preplitali preko noge.

Međutim, vernim obožavateljima nije promakla još jedna stvar. Slingback cipele među prvima je nosila upravo vojvotkinja o kojoj Konstrakta peva, Meghan Markle.

Meghan Markle obožava ravne slingback cipele.
Profimedia 

Ona se slingback-a nije odricala ni u trudnoći kada je nosila ravne modele, a čak i ukoliko bi nosila baletanke, najčešće je birala upravo one koje imaju špic.

Takođe, još jedna od najvećih ljubiteljki pomenutog modela je i glumica Angelina Jolie koja bira taj tip obuće kada želi da izgleda elegantno, ali bez bola u stopalima.

Angelina Jolie obožava slingback cipele.
Profimedia 

Inače, Konstrakta je pre modernog slingbacka ponela još jedne cipele koje se vraćaju na velika vrata. U pitanju su klompe, a njih je kombinovala sa modernim palazzo pantalonama visokom struka Aleksandre Lalić, koje su posebno oduševile dame.

Konstrakta je oduševila palazzo pantalonama.
Antonio Knežević 

Bilo kako bilo, Konstraktin modni odabir je za čistu desetku, a ukoliko vam se dopada njen tip obuće, ili vas zanima kakve će se još nositi ovog proleća, pogledajte kako su neke poznate trendseterke iznele model koji lagano ali sigurno postaje must-have u garderoberima brojnih Srpkinja, ali i svetskih zvezda.

Instagram Slingback cipele osvojile su i svetske trendseterke!