S obzirom da brojimo sitno do 94. dodele Oskara, koju organizuje Američka akademija za film, rešili smo da se na vreme pripremimo za nova beauty izdanja koja ćemo videti na crvenom tepihu. 

Nadamo se da će biti jednako zanimljiva i inspirativna, nalik nekadašnjim izdanjima kojih se rado sećamo i uvek ih prepričavamo. 

Neke od najvećih holivudskih zvezda su sasvim prirodno i nesmetano rešile da se pojave na prestižnoj dodeli filmskih nagrada i ponesu nešto totalno novo, smelo i drugačije. Ko će ove godine biti ta osoba koja najviše riskira?

Videćemo. Za sada možemo samo da pišemo o prohujalim izdanjima...

Prva na listi je definitivno Angelina Jolie koja je za dodelu Oskara, 2012. godine ponela Versace haljinu, dubokog šlica. O haljini se i nije toliko pisalo, koliko su se svi raspisali o njenom stavu, i neobično isturenoj i otkrivenoj nozi koja je izgledala kao da je veštačka!

Slično kao Angie, dame poput Cher i Diane Keaton su uvek marširale u ritmu svojih bubnjeva, što su dokazale i na dodeli nagrada Američke filmske akademije, kada su se odlučile za potpuno hrabre frizure. 

U našoj galeriji pogledajte najhrabrija izdanja holivudskih dama koje su prošetale na dodeli Oskara:

Šljokice, gotik look i kreacije nalik filmskim kostimima? Da, ove dame su na vešt način iznele najkreativnije i najbizarnije modne kombinacije a za premijeru istih su izabrale ni manje ni više nego glam Oskar koji ipak "živi" pod određenim pravilima!