Kate Middleton ni juče nije propustila finale muškog singla Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirgiosa.

U pratnji sa princom Williamom i sinom, princom Georgom, vojvotkinja je bila sinonim za eleganciju u haljini s potpisom jednog od njenih omiljenih dizajnera, Alessandre Rich. Uz romantične puf rukave, naborani struk i sofisticiranu midi dužinu, Kate Middleton je još jednom dokazala da je kraljica stila oblačenja na Vimbldonu.

Haljina, inspirisana 80-im godinama prošlog veka, takođe je imala prelepu mašnu, u istom tamnoplavom i belom uzorku na tufne.

Haljina na tufnice je bila formalniji izbor za tu priliku – ali Kate ju je iskombinovala sa bisernim dugmadima i klasičnim belim cipelama.

Vojvotkinja je ovaj outfit uparila sa safirnim i dijamantskim minđušama koje su se slagale sa njenom ogrlicom i vereničkim prstenom. Bele cipele sa delikatnim kaišem i tamnoplavim detaljem pri špicu su takođe privukle svu pažnju.

Za razliku od pada ravno ispod struka, vojvotkinjina haljina je imala jedinstven kroj što je učinilo da ova kreacija liči na suknju i bluzu.

Tufne su postale jedan od omiljenih trendova Kate Middleton, a vojvotkinja je ovog leta više puta viđena u ovom uzorku.

Princ George je parirao svojoj majci tako što je obukao tamnoplavo odelo, dok se princ William opredelio za tamnoplave pantalone, belu košulju i bež blejzer, a kako su svi zajedno izgledali pogledajte u nastavku:

Profimedia Kate Middleton na Vimbldonu 2022.