Lepa voditeljka Nina Seničar, nakon 7 godina veze konačno je stala na "ludi kamen", a svom, sada već suprugu, sudbonosno "da" izgovorila je na nestvarno lepom imanju u Toskani.

Inače, zanimljivo je i da je tu lokaciju odabrala upravo Nina kojoj je, kako je i sama isticala više puta, bio san da se uda na ovako nekom mestu. Svetkovina je održana u strogoj tajnosti i to u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a kadrovi odatle malo je reći da oduzimaju dah.  

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - ispričao je za domaće medije izvor blizak paru.

I Nina je na svom storiju podelila kadar sa imanja uz reči: "Savršen dan za savršen dan". 

Nina Seničar objavila je na storiju detalje imanja.
Instagram 

Inače, par je trebalo da se venča još 2020. godine, ali im je planove pomutila mandemija. Međutim, stvari su se promenile, a lepa voditeljka nedavno je objavila seriju fotografija iz Las Vegasa na kojima je pozirala sa prijateljicama. Na jednoj od objava sve poziraju sa kačketima, dok je jedino na Nininom izvezeno "Mlada", dok kod drugih piše "deveruše", te je upravo to detalj koji je odao planove koje su do tada čuvali u tajnosti.

Jay je od Nine stariji pet godina, a zanimljivo je i to da ona isprva nije želela da uđe u vezu sa glumcem.

"Mnogo mi znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške", rekla je Nina svojevremeno za magazin "Hello".

Nina Seničar uživa u ljubavi sa glumcem Jay Ellisom.
Profimedia 

I Jay Ellis u jednom intervjuu za strane medije istakao je šta mu je najvažnije u vezi.

"Tokom života naučio sam da nikada ne bi trebalo biti sebičan. Kada pored sebe imam zadovoljnu ženu i ja sam zadovoljan. U dvadesetim godinama muškarci samo pokušavaju da ženama skinu donji veš. Ali onda dođe trenutak kada shvatiš "O, bože. Ukoliko oboje ovome pristupimo sa emocijama, doživljaj će postati potpuno drugačiji", rekao je on tada.

Par je u međuvremenu dobio i ćerkicu Noru Grace, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia, Instagram Nina Seničar i Jay Ellis rekli su sudbonosno "da" nakon 7 godina veze.