Kourtney Kardashian i Travis Barker još pre nekoliko dana rekli su sudbonosno "da" u opštini u Santa Barbari, a sada su konačno organizovali svečanu ceremoniju za prijatelje i porodicu, i po treći put stali pred matičara, ali u Portofinu u Italiji.

Kardashianka je iznenadila sve izborom toalete o kojoj ne prestaje da se priča, što ne čudi, ako se uzme u obzir da su joj u dizajniranju savršene haljine za njen veliki dan pomogli upravo Domenico i Stefano ispred brenda Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian udala se u nestvarnoj Dolce&Gabbana haljini.
Profimedia 

Kourtney je nosila jedinstvenu Alta Moda korset haljinu od čipke i satena inspirisanu italijanskim vešom iz 1960-ih, međutim, glavna zvezda bio je fantastični veo dug nekoliko metara ukrašen likom Device Marije i mediteranskog cveća. Inspiracija su bile upravo Barkerove tetovaže, a ceo look upotpunila je rukavicama od tila, dijamanstkim nakitom i čipkanim salonkama.

"Dizajniranje moje haljine sa Domenicom i Stefanom bilo je ostvarenje snova u svakom mogućem smislu", rekla je Kourtney, a zanimljivo je da se venčanje održalo upravo na njihovom imanju, u Vili Olivetti sa fantastičnim pogledom na more.

Kourtney Kardashian dizajnirala je haljinu zajedno sa Domenicom i Stefanom.
printscreen/instagram 

Ušuškani među maslinama, eukaliptusima i čempresima, Kourtney i Travis imali su bajkovitu ceremoniju, a zbog nestvarno ukrašenog enterijera mnogi su venčanje uporedili sa scenama iz "Alise u zemlji čuda".

Inače, uz Kourtney su, očekivano bila i njena deca Mason, Penelope i Reigh, majka Kris, kao i sestra Kim sa ćerkom North, Khloe, Kendall, Kylie sa ćerkom Stormi, ali i Travisova deca iz prvog braka Alabama, Landon, i pastorka Atiana De La Hoya.

Sama svečanost trajala je više dana, počev večerom dobrodošlice u prestižnom restoranu Puny gde se Kourtney pojavila u prozirnoj crvenoj haljini.

Kourtney Kardashian i Travis Barker najpre su proslavili u jednom restoranu.
Profimedia 

Nakon toga, Kardahianka je prošetala u mini crnoj haljini sa crnim velom i plavim detaljima.

Kourtney Kardashian je tik pred venčanje prošetala u neobičnoj crnoj haljini sa dubokim izrezom.
Profimedia 

Zanimljivo je i da se nakon venčanja, Kourtney presvukla u još jednu mini korset haljinu, ali crne boje, a kako je sve izgledalo, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Kourtney Kardashian udala se za Travisa Barkera na intimnoj ceremoniji u Italiji.