S obzirom na to da je iz kraljevske porodice i da je jedna od najpoznatijih žena na planeti, pretpostavili biste da bi rutina vežbanja Kate Middleton uključivala personalnog trenera.

Ali, kako se ispostavlja, vojvotkinja od Kembridža radije trenira sama, i pri tom se oslanja na vrlo jednostavne vežbe.

Kate Middleton redovno trenira, ali bez trenera.
Profimedia 

Plank

Da, ova 'mučna' vežba navodno je jedna od Kate-inih omiljenih treninga. 'To joj zateže mišiće', kaže izvor. 'Postoje tri elementa, osnovni, bočni i 'padobranski skok', a sve su to položaji koje Kate radi po 45 sekundi i duže, te svaki ponavlja najmanje 10 puta.'

Trčanje

Kate se još u školi bavila trčanjem. Čini se da je od tada zadržala tu naviku, jer još uvek trči po Anmer Hallu, svojoj seoskoj kući u Norfolku, a učestvuje i na različitim maratonima.

Vežbe s tegovima

Iako voli usputne aktivnosti na otvorenom (poput skijanja), vojvotkinja je navodno aktivna i u teretani u Kensingtonskoj palati. Prema izvoru, često je trenirala sa svojom sestrom Pippom, počevši od kardio zagrevanja, podizanja kukova, iskoraka, trbušnjaka, čučnjeva i sklekova.

Veslanje

Za vojvotkinju se kaže da uživa u veslanju, a prema intervjuu za Harper's Bazaar s Robertom Fiorito, voditeljkom podcasta Royally Obsessed, čak ima i spravu za veslanje kod kuće.

Kate Middleton obožava veslanje.
Profimedia