VIP masterclass posvećen je slojevitom nanošenju parfema, sve popularnijem „layering-u“ i predstavljao je nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje niche parfema. Paolo i Tiziana Terenzi su podelili svoje bogato znanje i tajne parfemskog sveta, pružajući učesnicima ekskluzivnu priliku da steknu dublji uvid u proces kreiranja i nanošenja parfema. Ovaj masterclass je bio jedinstvena prilika da se saznaju najnoviji trendovi i tehnike u parfemskoj industriji, direktno od samih kreatora brenda.

DSC08252 (1).jpg
Promo 

DSC08865.jpg
Promo 

DSC08387.jpg
Promo 

DSC09148.jpg
Promo 

DSC08386.jpg
Promo 

Nakon VIP masterclass-a, događaj se nastavio na olfaktornoj večeri koja je održana u renomiranom beogradskom restoranu Homa. Ova neponovljiva večera je bila plod inspiracije pet parfema ovog svetski priznatog brenda. Jela su pažljivo kreirana da ožive note i esenciju svakog parfema, a pripremljena su u slojevitom ’’haute cuisine’’ stilu, pod nadzorom talentovanog šefa kuhinje Filipa Ćirića. 

DSC09201.jpg
Promo 

DSC09287.jpg
Promo 

DSC09258.jpg
Promo 

Tokom olfaktorne večere, prisutni su imali priliku da istražuju senzorne dubine mirisa i ukusa. Vina vinarije Oszcar Maurer su pažljivo odabrana i uparena sa svakim jelom, kako bi se postigla savršena harmonija ukusa. Posebno odabrana dela klasične muzike su stvarala atmosferu koja je dodatno naglašavala doživljaj svakog parfema. Takođe, specijalno kreirani svetlosni efekti doprineli su magičnoj atmosferi večeri.

DSC09294.jpg
Promo 

DSC09346.jpg
Promo 
DSC09571-Enhanced-NR.jpg
Promo 

O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspešnim saradnjama sa prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom delu Evrope. Takođe, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

DSC09618.jpg
Promo 

DSC09450.jpg
Promo 

DSC09560.jpg
Promo