Prošle su 23 godine od kada su Victoria i David Beckham razmenili zavete u gotičkom zamku Luttrelstaun u Irskoj, koji je inače građen još u srednjem veku. Tog 4. jula 1999. godine, Victoria Adams, poznatija kao Posh Spice, postala je gospođa Beckham kada se udala za Davida, tada jednog od najuspešnijih fudbalera svih vremena, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su porodica i prijatelji.

Sada, kada je iza njih još jedna uspešna godina ljubavi i braka, Victoria je okačila zajedničku fotografiju i napisala: "Kažu da nije zabavan, kažu da se nikad ne smejem, rekli su da nećemo trajati... Danas slavimo 23 godine braka. Davide ti si moje sve, toliko te volim!".

Nekadašnja Posh Spice na storijima je podelila i čestitke njihove dece Romea i Cruza, a potom i video iz prošlosti nje i Davida.

Sa druge strane, i gospodin Beckham nije propustio da svojoj dragoj čestita godišnjicu na nesvakidašnji način. On je podelio klip jednog tv intervjua sa Sasha Baron Cohenon koji ga je pitao: "Da li ste i ranije voleli Spice Girls", na šta je David odgovorio sa: "Ne, ali sam voleo Posh".

Nekada slavni fudbaler podelio je i njihovu fotografiju sa rečima "23 godine danas". Inače, zanimljivo je i to da je na njihovoj svadbi sin Brooklyn koji je tada imao samo tri meseca bio nosilac prstena, dok je srećni par uživao u ekstravagantnim detaljima poput pozlaćenih prestola i mača za sečenje svadbene torte.

Takođe, Vicotria je nosila dve venčanice na svom velikom danu. Najpre je zavete izrekla u nestvarnoj Vera Vang venčanici sa korsetom, koja se savršeno uklapala uz Davidov beli smoking, sa sve tijarom rađenoj po meri koju je radio čuveni draguijar Slim Barrett i ogrlicom sa krstom koju joj je poklonio Beckham.

Za sam prijem se presvukla u kraljevsko ljubičastu Antonio Berardi haljinu, a David joj je parirao još jednom, sa odelom u istoj nijansi. Nakon venčanja u Irskoj, Victoria je nosila prsten od platine, koji je jedan od najdragocenijih u njenoj kolekciji.

Pre toga, bivša pevačica, a danas dizajnerka i biznismenka nosila je nekoliko vereničkih prstenova. David koji je zaprosio svoju lepšu polovinu 1998. godine, uradio je to sa markiznim dijamantom postavljenim na žuto zlato. Ali prema poznavaocima nakita, od tada Victoria svake godine dobija nove blistave komade.

David je Victoriu zaprosio sa više vereničkih prstenova.
Profimedia 

Ova modna ikona, nakon toga nosila je različite dijamante, rubine, smargde i safire, i svaki put ih je na crvenom tepihu ponosno pokazivala kao svoj posebni modni fetiš.